Australia: Ursulețul Winnie the Pooh, păpușile Barbie și Locomotiva Thomas ar putea fi interzise pentru că au picat testul teoriei de gen

2584

Mai multe organizații media din Asutralia au dezvăluit că o comisie a statului Victoria dorește să interzică o serie de cărți populare pentru copii din bibliotecile sale, pe motiv că nu corespund teoriei de gen.

Winnie The Pooh, Locomotiva Thomas, păpușile Barbie sau o serie de personaje de la Disney ar putea deveni de domeniul trecutului, pe măsură ce consiliile din statul Victoria fac pași grăbiți spre îmbrățisarea teoriei de gen, potrivit site-ului 2gb.com.

Comitete speciale urmează să inspecteze grădinițele și bibliotecile pe care le susțin, urmând să interzică termeni precum „băiat” și „fată” pentru a încuraja „relațiile echitabile” de gen la copiii de trei ani.

Mișcarea vine ca răspuns la un nou studiu apărut în Asutralia și care privește povestiri populare precum „Winnie the Pooh” și Thomas Locomotiva” ca fiind necorespunzătoare pentru noile standarde de gen.

Păpușile Barbie și super-eroii ar putea fi, intra, de asemenea, în malaxorul corectitidunii politice în ceea ce privește teoria de gen.

Rowan Dean, reprezentantul unei oragnizații pro familie, consideră că este vorba de „o agendă clară a stângii”, care subminează unitatea familiei. „Rezultatul final este că vor să ne facă să credem că nu suntem nici băiat, nici fată. Peste 30 de ani, fiecare profesor și fiecare bibliotecar responsabil pentru acest gunoi va fi chemat în fața unei comisii regale. Stânga vrea să ne controleze copiii”, a comentat acesta.

Pe Facebook o serie de utilizatori au comentat faptul că mișcarea privind egalitatea de gen a ajuns mult prea departe și că o astfel de decizie dovedește amestecul guvernamental în viața de zi cu zi. Alții consideră că această interdicție, dacă va fi pusă în practică, este un efect de bumerang al legalizării căsătoriei între persoane de același sex și al faptului că activiștii LGBT au fost încurajați să se implice în sfera educațională.

sursa activenews.ro


Articolul Precedent
Articole postate de același autor
4387

Dacă Dumnezeu nu este pe primul loc în viața ta, atunci El nu este pe nici un loc…

Există în Evanghelia de la Luca o parabolă rostită de Mântuitorul Iisus Hristos numită Pilda cinei celei mari, în care toți se scuză și resping chemarea Domnului la cina Sa. În viața fiecăruia dintre cei pomeniți acolo se află o prioritate care îi face să neglijeze invitația făcută cu generozitate de stăpân: „Veniți, iată, toate […]


Foto