Marșul pentru viață 2017 la Criuleni

1942

Cu binecuvântarea Înalt Preasfințitului Vladimir, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, duminică 26 martie, în orașul Criuleni s-a desfășurat Marșul pentru viață  2017.

Festivitatea a demarat în biserica cu hramul „Minunea Sf. Arhanghel Mihail” din or. Criuleni, începând cu oficierea Acatistului Sf. Mc. Stelian, ocrotitorul copiilor.

În continuare a urmat Drumul Crucii. Toți participanții în procesiune s-au deplasat către monumentul Binecredinciosului Voievod Sf. Ștefan cel Mare din centrul orașului Criuleni, unde a fost oficiat un Te-Deum de sănătate și s-au desfășurat diverse flash mob-uri tematice.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

sursa http://protopopiat-criuleni-dubasari.md


Articole Asemănătoare
2136

Marșul pentru viată la Cruglic

La liceul teoretic din s. Cruglic, r. Criuleni, în ziua de 18 martie, a fost organizată o discuție cu tema ”Copilul din pântecele mamei – cea mai mare minune a Universului.” Elevii claselor VIII – XII din cadrul liceului s-au aratat interesați de acest subiect. A fost difuzat spre vizionare filmul ”Miracolul vieții”, iar preotul […]

Articole postate de același autor
1532

150 de ani de la fondarea Casei Regale a României, marcați la Chișinău

Luni, 12 decembrie, Palatul Republicii a găzduit festivitatea de omagiere a Casei Regale a României la împlinirea a 150 de ani de la fondare. La eveniment, cu binecuvântarea  Înaltpreasfințitului Vladimir, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove a participat PS Siluan, Episcop de Orhei, Vicar mitropolitan însoţit de Prot. mitr. Nicolae Ciobanu, preşedintele Sectorului Sinodal Activităţi Culturale. […]