Ştiinţă şi credinţă: Michio Kaku a găsit dovada definitivă că Dumnezeu există

7056
 

Unul din cei mai respectați oameni de știință a zilelor noastre, Michio Kaku , susține că a găsit dovezile existenței unei forțe ce stăpânește totul.

Fizicianul Michio Kaku susține că a dezvoltat o teorie care dovedește existența lui Dumnezeu. Informația a creat diferite reacții în comunitatea științifică deoarece Kaku este considerat unul din cei mai importanți savanți a timpurilor noastre, unul din creatorii teoriei revoluționare a corzilor,  teoria care încearcă să explice existența întregului univers, respectată în lumea-ntreagă. Pentru a face o concluzie în acest sens, fizicianul ne vorbește de particula razelor tahion, despre care se presupune că ar depăși  viteza luminii.

Tahioni sunt niște particule teoretic capabile să decodeze problema Universului, a spațiului vid, aflate între particulele materiei acestea ne permite să înțelegem înclinarea fiecărei pante.

După efectuarea mai multor lucrări, Kaku a ajuns la concluzia că trăim într-o «Matrice» :

« Consider că noi trăim într-o lume condusă de reguli create de o inteligență superioară și activă»,  « credeți-mă, tot ce numim noi astăzi noroc, numai are nici un sens .»

«Pentru mine este deja clar, noi trăim într-un plan călăuzit de reguli care au fost create și formate de o inteligență universală, ci nu din întâmplare. »

 

Sursa : http://www.europe-israel.org/2016/06/science-michio-kaku-dit-avoir-trouve-la-preuve-definitive-de-lexistence-de-dieu/

traducere Victoria Botnari

 


Articole Asemănătoare
2860

Geniu la 9 ani: fiul unui preot ortodox vrea sa demonstreze ca Dumnezeu exista

Potrivit lui William Maillis, doar o forță externă ar fi creat Universul nostru, iar acea forță externă trebuie să fie Dumnezeu. Unul din scopurile vietii acestui “mic geniu”, cu varsta de doar 9 ani, din Penn Township, Pennsylvania, este acela de a dovedi că Dumnezeu există. William Maillis este cel mai mic copil al lui […]

    Articole postate de același autor
    4335

    Fără jertfire nu există mântuire

    Spuneţi-mi ceva despre iubirea de sine. Iată ce vă spun: în măsura în care omul se leapădă de iubirea de sine, în aceeaşi măsură sporeşte în fapte bune, se înduhovniceşte şi se apropie de Hristos. De obicei, când este vorba de sine, omul îşi strică întotdeauna cântarul, adică măsura; îşi face lui mai multă dreptate, îşi alege partea […]