La biserica „Întampinarea Domnului” din Chișinău a avut loc a VII-a ediție a Festivalului de Colinde „Hristos se naște, slăviți-L”

950

Cu binecuvântarea ÎPS Părinte Mitropolit Vladimir, la biserica „Întampinarea Domnului” din Chișinău a avut loc a VII-a ediție a Festivalului de Colinde „Hristos se naște, slaviți-L”.

Evenimentul a fost organizat de către Sectorul Sinodal Activități Culturale al Mitropoliei Moldovei.

Multumim mult pentru participare colectivelor corale: Corul preoților al protopopiatului de Criuleni și Dubăsari; corul de elevi al Liceului Teoretic „Ștefan cel Mare și Sfânt” din s. Taraclia, r. Căușeni; Corul bisericii „Adormirea Maicii Domnului” din s. Sălcuța, r. Căușeni; Formația Folclorică „Mugurașii” a Casei de Cultură din s. Cruglic, r. Criuleni; Corul „Balada” din s. Măgdăcești, r. Criuleni; corul bisericii „Sf. Irh. Spiridon” din or. Chișinău.

Slavă întru cei de sus lui Dumnezeu și pe pământ pace, între oameni bunăvoire!

Sectorul Sinodal Relații Culturale

Sursa: mitropolia.md

 


Articole postate de același autor
2274

Starețul Efrem Vatopedinul ne învață cum să ne rugăm Maicii Domnului pentru copiii noștri

În sinaxa online a Arhimandritului Efrem Vatopedinul, transmisă live pe youtube și pagina de Facebook Doxologia în data de 16 februarie 2021, starețul a vorbit despre „Dragostea care nu cade niciodată”, la invitația și cu binecuvântarea Prefericitului Părinte Daniel, Patriarhul României. Apoi, a răspuns întrebărilor adresate de adolescenții români și tinerele cupluri. O mămică i-a cerut sfatul […]