Egumena Vera (Spinei), stareța Mănăstirii Cușelăuca, a împlinit 45 de ani

369

Preacuvioasă Maică Stareță Vera,

Vă aducem felicitările noastre cu prilejul aniversării celor 45 de ani de la naștere.

Astăzi, când împliniţi 45 de ani de viață pământească, dorim a Vă adresa mulţumiri pentru implicarea şi râvna lucrării mântuitoare, rugând pe Milostivul Dumnezeu să vă dăruiască sănătate şi multe bucurii duhovniceşti.

Pe parcursul anilor ați pus sufletul la readucerea Sfintei Mănăstiri Cușelăuca numelui bun de altă dată. Sunteți iubită și respectată de credincioșii care vin la Mănăstire din diferite colțuri ale țării.

Vă urăm în continuare sănătate nezdruncinată, aceeași dragoste nemărginită de cele sfinte și râvnă pentru a fi încă mulți și binecuvântați ani în slujba Bisericii Ortodoxe din Moldova. Iar, Sfânta Fericita Agafia, ocrotitoarea Moldovei să o aveți mereu mijlocitoare în fața tronului Preasfintei Treimi.

Să ne trăiți întru mulți și binecuvântați ani!

Cu arhierești binecuvântări,

† VLADIMIR,

MITROPOLIT AL CHIȘINĂULUI ȘI AL ÎNTREGII MOLDOVE

 

Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor
650

Muzeul ”Nicolae Dabija” la Biserica USM

Joi, 15 iulie 2021, zi în care regretatul scriitor Nicolae Dabija ar fi împlinit 73 de ani de la naștere, Universitatea de Stat din Moldova a inaugurat un prim muzeu în amintirea acestei personalități. Evenimentul a început în Sala Senatului, cu participarea rectorului instituției, domnul Igor Șarov, academicieni, profesori, studenți și apropiați ai scriitorului. Momentul […]


Foto