Biserica Ortodoxă din Rep. Moldova – partener fidel în programul de reabilitare și resocializare a persoanelor private de libertate

906

Cu prilejul marcării celor 20 de ani de la înființarea sistemului penitenciar în Republica Moldova, ÎPS Vladimir, Mitropolitul Chişinaului şi al întregii Moldove a fost decorat cu medalia jubiliară – „20 de ani ai sistemului penitenciar al Republicii Moldova”, a Departamentului Instituţiilor Penitenciare al Ministerului Justiţiei.

Totodată, Mitropolia Moldovei, în calitate de partener fidel în programul de reabilitare și resocializare a persoanelor private de libertate, a fost menționată cu Diplomă de onoare. Înaltele distincții au fost oferite în cadrul unei întrevederi ce a avut loc în dimineaţa zilei de 23 decembrie, la Reşedinţa mitropolitană.

La eveniment au fost prezenți dl Aureliu Suhan, director interimar al DIP, locotenent-colonel de justiție, dl Igor Guja, director-adjunct, locotenent-colonel de justiție, dl Oleg Pantea, șef al Direcției activitate educativă, psihologică și asistență socială, prot. Maxim Melinti, președintele Sectorului Sinodal Activitate Pastorala în instituțiile penitenciare.

Sursa: www.mitropolia.md

Această prezentare necesită JavaScript.


Articole Asemănătoare
1003

A fost sfințită biserica cu hramul Sfântul Ierarh Nicolae, de pe teritoriul penitenciarului nr. 4 din Cricova

Sâmbătă, 21 mai, în ziua celebrării Sfântului Apostol și Evanghelist Ioan Teologul și în ajunul sărbătorii Sfântului Ierarh Nicolae, biserica cu același hram de pe teritoriul penitenciarului nr. 4 din Cricova a fost sfințită de către Înaltpreasfinţitul Vladimir, Mitropolit al Chişinăului şi al Întregii Moldove, alături de care au coliturghisit un sobor de preoți capelani din cadrul […]

Articole postate de același autor
1160

Maica Domnului, mamă adevărată a milostivirilor

Сea mai mare îndeletnicire a Maicii Domnului a fost rugăciunea. Zi de zi se împodobea cu podoabele smereniei, ale răbdării, ale tăcerii, ale iubirii şi ale neprihănirii. Pe cei bolnavi îi vindeca, pe cei scârbiţi îi mângâia, pe cei căzuţi îi ajuta să se îndrepteze, pe cei deznădăjduiţi îi încuraja şi Ie umplea sufletul de […]Urmăriți-ne pe Facebook!