„Soțiile noastre poartă în metamorfoza corpului lor istoria familiei, semne firești ce țin de iubire.”

1350

Recent declarațiile lui George Buhnici despre femei, un influencer cu peste un milion de abonați, au dat naștere la mai multe valuri mediatice. Acesta critica trupul mai puțin perfect al femeii, faptul că pielea lor capătă vergeturi. Unul dintre răspunsuri aparține lui Eduard Dumitrache, colaborator și la blogul nostru:

„Soția mea după trei nașteri nu mai este minoră. Este femeie, o femeie frumoasă care mă inspiră și ne inspiră pe toți ai familiei Am stat la fiecare naștere lângă ea, nu vom avea cred vreodată genul acesta de experiență nepământeană noi bărbații, să ni se miște oasele efectiv de la locul lor ca într-o luxație controlată, să creștem în noi o ființă cum nu mai exită ceva mai frumos pe Pământ.

Și da, rămân cusăturile și alte semne ale acelei zile minunate dar fac parte din femeie. Și este frumos, și trecem din durere în extaz iar viața se umple. Ce mai contează imperfecțiunile când laptele curge din sân iar pruncul se odihnește, suge, se alină la sânul mamei ca într-o poveste, aduce tihnă în cămin de nepovestit? Vergeturile, semnele nașterii, rămân ca niște semne ce ne aduc aminte de acea zi Z, o lumină în viața noastră.

Soțiile noastre poartă în metamorfoza corpului lor istoria familiei și indiferent dacă vor modifica în parte aceste semne, ele sunt firești și țin de iubire. Doamne ajută!”

Un alt răspuns a fost scris de Amin Zahra, medic specialist în Anestezie și Terapie Intensivă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, care a explicat lui George Buhnici care este situația cu ”pielea fără vergeturi”.

”Domnule Buhnici, v-aș lua cu mine într-o maternitate să vedeți prin câte chinuri trece o gravidă după nouă luni de sarcină. Să vedeți cu ce cicatrici rămân!

Dar nimic nu mai contează în ochii mamei și ai proaspătului tătic, decât conexiunea care se creează între ei în momentul în care își țin în brațe copilul. Pentru acești părinți, singurul gând este… Copilul lor să fie sănătos!

Mama mea a născut cinci copii, iar corpul ei a suferit modificări perfect normale! Imperfecțiunile pe care le-ați înșiruit le are și mama mea și cu siguranță multe femei.

Pentru ea nu a fost mai importantă pielea imperfectă, dar atât de perfectă în ochii tatălui meu, ci fericirea pe care au avut-o la venirea noastră pe lume.

Și sacrificiul ei nu s-a oprit aici. Dacă ar fi mers zi de zi la “săliță”, cu siguranță nu ar mai fi putut să petreacă timp cu noi și să ne îndrume atât de frumos. Mândria, satisfacția ei nu stă într-un corp perfect lucrat, fără vergeturi.

Bucuria ei suntem noi: Un doctor, o profesoară de fizică, un programator, o arhitectă și un copil care își face viitorul ghidat de părinți și de frații lui.

Te-aș lua cu mine într-o secție de Terapie Intensivă să vezi cum se roagă un bărbat adevărat pentru soția lui, să mai fie lângă el, cu toate bolile și cicatricile din lume. Cam despre asta este iubirea!!!

Sunt un om realist și nu sunt fan political correctness, dar unele subiecte sunt de neatins”.

 

Sursa: avereabisericii.ro


Articole postate de același autor
844

De ziua prăznuirii Sfântului Prooroc Ilie Tesviteanul, PS Ioan, Episcop de Soroca, a săvârșit Sfânta Liturghie la Catedrala episcopală din Soroca

De ziua prăznuirii Sfântului Prooroc Ilie Tesviteanul, 2 august 2021, Preasfințitul Ioan, Episcop de Soroca, Vicar mitropolitan, a săvârșit Sfânta Liturghie la Catedrala episcopală din Soroca. După citirea Evangheliei, Episcopul Ioan a rostit un cuvânt de învățătură, în care a vorbit despre contextul istoric și religios în care a trăit proorocul Dumnezeului Celui Viu, Sfântul […]