Să venim în ajutorul Părintelui Alexandru Stratan, diagnosticat recent cu cancer

6760

Preotul-paroh al bisericii ,,Acoperământul Maicii Domnului” din satul Izvoare, Fălești, Părintele Alexandru Stratan, tată a 5 copii, trece printr-o grea încercare.

Cu o săptămână în urmă, întorcându-se acasă, și-a pierdut cunoștința la volan și a avut convulsii puternice. La prima investigație a fost diagnosticat cu cancer la cap. La data de 5 martie, Părintele Alexandru va fi operat. Starea este gravă și necesită o operație urgentă.

Să suținem și noi proba compasiunii, bunătății creștinești și dragostei care niciodată nu cade și să venim întru susținerea părintelui Alexandru cu rugăciuni și cu un bănuț, fiecare după posibilitățile sale.

Cei care doresc să ajute, îi rugăm să o contacteze pe Preoteasa Liliana Stratan la telefonul (+373) 67369210

Totodată, Vă punem la dispoziție Numărul cardului bancar deschis pe numele Preotesei:

5102180061923443 LILIANA STRATAN

Articole postate de același autor
551

Cuvânt la Sărbătoarea Nașterii Cinstitului Slăvitului Prooroc Înaintemergătorul şi Botezătorul Ioan

Sfântul Proroc Ioan Botezătorul, Înaintemergătorul Domnului nostru Iisus Hristos, este cunoscut pentru sfinţenia şi asceza vieţii sale. Detalii despre viaţa lui aflăm din Sfintele Evanghelii. De asemenea, numele Înaintemergătorului Domnului este menţionat şi în Antichităţi iudaice ale istoricului iudeu din secolul 1 d.Hr. Iosif Flavius. El a fost un om providenţial, învestit cu putere de […]