Să venim în ajutorul Părintelui Alexandru Stratan, diagnosticat recent cu cancer

5620

Preotul-paroh al bisericii ,,Acoperământul Maicii Domnului” din satul Izvoare, Fălești, Părintele Alexandru Stratan, tată a 5 copii, trece printr-o grea încercare.

Cu o săptămână în urmă, întorcându-se acasă, și-a pierdut cunoștința la volan și a avut convulsii puternice. La prima investigație a fost diagnosticat cu cancer la cap. La data de 5 martie, Părintele Alexandru va fi operat. Starea este gravă și necesită o operație urgentă.

Să suținem și noi proba compasiunii, bunătății creștinești și dragostei care niciodată nu cade și să venim întru susținerea părintelui Alexandru cu rugăciuni și cu un bănuț, fiecare după posibilitățile sale.

Cei care doresc să ajute, îi rugăm să o contacteze pe Preoteasa Liliana Stratan la telefonul (+373) 67369210

Totodată, Vă punem la dispoziție Numărul cardului bancar deschis pe numele Preotesei:

5102180061923443 LILIANA STRATAN

Articole postate de același autor
580

În duminica a doua din Postului Mare Episcopul Ioan al Sorocii a liturghisit la Catedrala Mitropolitană „Nașterea Domnului” din Capitală

În Duminica a doua din Postul Mare numită și a Sf. Grigorie Palama, Preasfințitul Ioan, Episcop de Soroca și Vicar mitropolitan, cu binecuvântarea ÎPS VLADIMIR, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove a săvârșit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie, la Catedrala Mitropolitană „Nașterea Domnului” din Capitală Alături de Arhiereu au înălțat rugăciuni soborul de preoți și diaconi […]


Foto