Să instituim un pomelnic pentru perioada de pandemie!

469

În această stare de urgență, când credincioșii nu pot participa la serviciile divine din biserici, ne-am gândit să instituim un pomelnic pentru cei care se află în boli și suferințe, în special cei contaminați de coronavirusul de tip nou. În același timp, să ne rugăm și pentru cei răpuși de această boală sau care au adormit întru Domnul în această perioadă de pandemie.

Rugăm rudele, apropiații și cei dragi să transmită prenumele celor care au nevoie de rugăciune. Important este să țineți cont de următoarele: Pentru cei vii includeți doar persoanele care sunt botezate în credința creștin-ortodoxă, indicând numele primit la botez; Pentru cei adormiți includeți persoanele care au fost botezate în credința creștin-ortodoxă și nu se numără printe sinucigași, indicând numele primit la botez.

Lista celor incluși spre pomenire va fi multiplicată și transmisă spre rugăciune în mai multe sfinte locașe și așezăminte atât din țară, cât și de peste hotarele țării, unde slujesc preoți de-ai noștri. Toate numele vor fi pomenite zilnic până la depășirea acestei stări de pandemie.

Numele pot fie expediate la nr. de telefon: 079481586 – preot Octavian Moșin.

Doamne ajută!


Articole postate de același autor
2806

A-ţi asculta durerea înseamnă a-L auzi pe Dumnezeu

Prin durere Dumnezeu ne strigă de pe calea rătăcită, ne cheamă să ne venim în fire, să ne orientăm spre adevăr şi lumină. A asculta limbajul durerii înseamnă a pune început bun la o bună comunicare cu sine şi cu semenii. A-ţi asculta durerea înseamnă a-L auzi pe Dumnezeu şi a începe să-L asculţi activ, […]