Rugăciune de mulţumire la sfârşit de an şcolar

Rugăciune de mulţumire la sfârşit de an şcolar

2467

Frumos lucru este a aduce mulţumiri Domnului pentru desăvârşirea unui lucru.

Frumos lucru este şi dorinţa micilor şcolari de a aduce mulţumire Domnului pentru bunul sfârşit al acestui an şcolar. S-a încheiat o nouă etapa din viața voastră de școlari.

Pentru profesorii, această etapă nu a însemnat doar ceva vechime în plus, ci și o nouă acumulare de experiențe, de emoții și împliniri trăite alături de Copiii care sunt rodul muncii Lor, în timp ce au condus o vreme pașii Lor mici de-a lungul drumului pe care cu înțelepciune îl numim educație. Profesorii au fost alături de aceşti mici Elevi și sau străduit să vă facă parcursul acesta mai ușor, mai frumos, mai interesant și mai pe înțelesul vostru. Cred că au reușit, deoarece suntem singuri că au avut de lucrat cu un „aluat bun”, cu niște viitori oameni mari de care vor fi mândri la un moment dat să spunem că au fost elevii noștri.

Pentru elevi a fost un an rodnic. Sperăm ca tot ce ați învățat până acum să vă fie de folos, să vă deschidă căi și uși în viață, dar cel mai important e să vă ajute să vă prețuiți timpul, pentru ca el este materia din care ne este formată viața. Timpul este Dumnezeu. Dacă pentru alții timpul înseamnă bani, pentru voi, acum, el are un preț incalculabil. Prețuiți cât puteți aceşti ani frumoși și încercați să nu vă abateți de la educație.

Vă dorim o vacanță frumoasă, plină de momente de relaxare, pe care le meritați cu prisosință!


Articole Asemănătoare
4348

Să-L așezi în inima copilului tău pe Iisus Hristos!

Un călugăr din Sfântul Munte Athos m-a întrebat dacă știu ce trebuie să facă un părinte pentru copiii săi. I-am dat vreo zece răspunsuri: că trebuie să le asigure un trai decent, să petreacă mai mult timp liber cu ei, să-i educe pentru a fi cât mai civilizați, să ajute și alți oameni, ș.a. Călugărul mi-a […]

Articole postate de același autor
1981

Femeia nu e nici prelungirea cratiţei, nici fabrică de făcut copii

„Femeia se mântuieşte prin naştere de prunci. ” Vă rugăm, dacă puteţi, să ne explicaţi sensul acestor cuvinte, fiindcă de multe ori am au fit speculaţii sau interpretări greşite pe seama lor. Naşterea de prunci presupune foarte, foarte multă jertfă. Din păcate există şi speculaţii, dar există şi mult adevăr. Femeia este complicată la ora […]