Rugăciune de mulţumire la sfârşit de an şcolar

Rugăciune de mulţumire la sfârşit de an şcolar

2663

Frumos lucru este a aduce mulţumiri Domnului pentru desăvârşirea unui lucru.

Frumos lucru este şi dorinţa micilor şcolari de a aduce mulţumire Domnului pentru bunul sfârşit al acestui an şcolar. S-a încheiat o nouă etapa din viața voastră de școlari.

Pentru profesorii, această etapă nu a însemnat doar ceva vechime în plus, ci și o nouă acumulare de experiențe, de emoții și împliniri trăite alături de Copiii care sunt rodul muncii Lor, în timp ce au condus o vreme pașii Lor mici de-a lungul drumului pe care cu înțelepciune îl numim educație. Profesorii au fost alături de aceşti mici Elevi și sau străduit să vă facă parcursul acesta mai ușor, mai frumos, mai interesant și mai pe înțelesul vostru. Cred că au reușit, deoarece suntem singuri că au avut de lucrat cu un „aluat bun”, cu niște viitori oameni mari de care vor fi mândri la un moment dat să spunem că au fost elevii noștri.

Pentru elevi a fost un an rodnic. Sperăm ca tot ce ați învățat până acum să vă fie de folos, să vă deschidă căi și uși în viață, dar cel mai important e să vă ajute să vă prețuiți timpul, pentru ca el este materia din care ne este formată viața. Timpul este Dumnezeu. Dacă pentru alții timpul înseamnă bani, pentru voi, acum, el are un preț incalculabil. Prețuiți cât puteți aceşti ani frumoși și încercați să nu vă abateți de la educație.

Vă dorim o vacanță frumoasă, plină de momente de relaxare, pe care le meritați cu prisosință!


Articole Asemănătoare
1975

Regele dorinţelor

– Cumpără-mi, cumpără-mi, te rog! Vreau jucăria asta!– îşi sâcâia mama un copilaş mofturos, ce nu-şi putea lua privirea de la o vitrină de magazin. Mama răbdă cât răbdă nazurile copilului, până nu mai rezistă şi-n cele din urmă îi cumpără jucăria. S-au întors acasă cu o jucărie nouă. Copilaşul s-a jucat cu ea, iar […]

Articole postate de același autor