Revista „ALTARUL CREDINŢEI”. Continuă abonarea pentru anul 2021

317

Cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, aducem la cunoştinţa preacuvioşilor stareţi şi stareţe de mănăstiri, preacucernicilor protopopi şi preoţi şi tuturor credincioşilor dreptmăritori că abonarea pentru anul 2021 la revista „Altarul Credinţei” continuă până la finele acestui an.

Revista tipărită "Altarul Credinţei" este o publicaţie periodică de informaţie bisericească, teologie şi spiritualitate a Bisericii Ortodoxe din Moldova.

Este destinată unui public larg, în special tinerilor, profesorilor de religie, slujitorilor, dar și credincioșilor dornici de a cunoaște mai multe din viața și învățătura Bisericii Ortodoxe.

O publicaţie din care veți putea gasi răspunsuri la cele mai diverse întrebări duhovniceşti. Vieţile sfinţilor, cuvinte de folos ale unor renumiţi teologi sau mari duhovnici, poezii religioase, precum şi date legate de marile sărbători creştine, sunt printre subiectele pe care le propune publicaţia „Altarul Credinţei”, care apăre în format A4 color, 200 de pagini.

Abonarea se realizează la orice oficiu poştal din țară.

Indicele de abonare – 21556

Să fim împreună pe calea cunoaşterii Adevărului şi a trăirii ortodoxe!


Articole postate de același autor
710

Viaţa Sfântului Mare Mucenic Ioan cel Nou de la Suceava

Mulţi au vieţuit în lume viaţă bună şi plăcută lui Dumnezeu, după învăţătura Domnului nostru Iisus Hristos şi după învăţătura Sfinţilor Lui Apostoli. Dintre aceştia este şi Sfântul Ioan, Marele Mucenic al lui Hristos, care deşi s-a arătat cu mult timp mai târziu, însă nu este mai mic decât cei de demult. Căci Stăpânul Hristos […]