Planned Parenthood închide aproape 6.000 de clinici de avort din toată lumea

260

International Planned Parenthood Federation (IPPF) a anunțat că pandemia de COVID-19 a condus la închiderea a 5.633 de clinici din rețeaua sa. „Fără acces la resurse vitale, respectiv echipament de protecție personală (PPE) și o aprovizionare constantă cu mărfuri vitale [subl. n.] precum contraceptivele, aceste locații nu se vor mai putea redeschide și probabil se vor mai închide și altele”, anunță Planned Parenthood.

Pe tot teritoriul SUA, ca și în restul lumii, operațiile chirurgicale ne-esențiale au fost amânate pentru a evita infecția cu noul coronavirus și pentru a elibera resurse de echipament pentru cei care apără sănătatea publică în linia întâi a pandemiei.

În 2018, Planned Parenthood (IPPF) a fost responsabilă pentru aproape 1,4 milioane de avorturi în întreaga lume, peste jumătate fiind avorturi chimice (medicamentoase), și își propune să ofere de acum servicii de „telemedicină”, prin care să consilieze telefonic femeile care iau pastile abortive acasă.

Aceasta riscă să aglomereze secțiile de urgență ale spitalelor, deoarece avortul medicamentos are adesea hemoragii grave ca efect secundar și necesită intervenții chirurgicale ulterioare. Iar a ajunge la spital pe timp de pandemie înseamnă pentru aceste femei și o expunere suplimentară la riscul de a contracta și Covid-19.

Practic, Planned Parenthood încearcă să-și salveze afacerea, iar femeile pe care pretinde că le ajută riscă să plătească un preț mult mai mare, cu potențial fatal pentru ele.

sursa https://stiripentruviata.ro/


Articole postate de același autor
3181

Să începem orice lucru cu rugăciune şi cu semnul Sfintei Cruci

Ştim de la Sfinţii Părinţi că înţelepciunea are două capete. Cel de jos este frica de Dumnezeu, iar cel de sus este dragostea de Dumnezeu, care este „legătura desăvârşirii”. De la frica de Dumnezeu începând, eu îi îndemn pe credincioşi la frica de moarte şi de judecată. Apoi le aduc aminte de muncile iadului, de […]