Refugiații din Căminul Nr. 19 USM s-au ales cu bunuri de la garderoba socială a bisericii

967

Peste 40 de persoane refugiate din Ucraina, găzduite în Căminul 19 al Universității de Stat din Moldova, au fost invitați la biserica universitară.

Refugiații au avut o discuție de suflet cu domnul rector Igor Șarov și preotul Octavian Moșin, apoi au avut de ales din bunurile oferite de către garderoba bisericii.

Pentru căminul Nr. 19 au fost repartizate 30 de perne, plapume și lenjerie de pat. Persoanele cu copii au primit produse alimentare și igienice.

De la începutul războiului în Ucraina, biserica USM „Întâmpinarea Domnului” și administrația USM, au fost alături de refugiații ucraineni, oferindu-le suport material și moral.


Articole postate de același autor
2984

Postul este în primul rând rugăciune

Începe Postul Mare. Biserica ne transmite mesajul abstinenţei, dar şi al unei rugăciuni cu osârdie. Lăsând din grijile lumeşti, oprind poftele şi plăcerile, sufletul este predispus spre altă rugăciune, mai vie, mai grăitoare. „Milostenia și postul sunt aripile rugăciunii. Rugăciunea noastră niciodată nu zboară mai repede la Dumnezeu ca atunci când e ajutată de post […]