PS Petru a luat parte la o întâlnire cu un grup de tineri din Polonia, Serbia și Grecia

1669

  Joi, 4 august 2016, Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni aflat într-un pelerinaj în Grecia şi find însoțit de Arhimandritul PAVEL (Tabacari), Duhovnicul Mănăstirii Hîncu, Arhidiaconul DOMETIAN (Redco) și de Ierodiaconul VENIAMIN (Seculțan), s-au rugat astăzi în mănăstirea “Sf.Dionisie”.

   Aici Preasfinţia Sa, sa închinat la toate sfinţeniile ce se păstrează în această mănăstire rugându-se pentru pace în țară pentru clericii, monahii şi creștinii din Eparhia ce ii este încredințata. Erarhul la fel a vizitat Muzeul acestei Mănastiri,Biserica veche și Biserica nouă.

   Preasfințitul PETRU, a avut o întîlnire cu Mitropolitul GHEORGHE de Katerini și cu Mitropolitul PANTELIMON de Veria. Preasfinţia Sa, a luat parte la o întîlnire cu un grup de tineri din Polonia,Serbia și Grecia. Acești tineri fac parte din asociatii de “Tineri Ortodocși ”,care se afla la tabăra de vara in Grecia.Tabăra are loc anual în țările menționate mai sus.Preasfinţia Sa, a ținut un cuvînt de învaîătură pentru acesti tineri îndrumîndu-i să păstreze și să lupte pentru dreapta credință, la fel Presfinția Sa, a povestit despre munca pe care o depune în activitățile cu tinerii din Episcopia noastră.

   În semn de recunoștință pentru participarea Ierarhului nostru, Înaltpreasfintitul GHEORGHE, ia înmînat o icoană.

Biroul de Presă al Episcopiei de Ungheni și Nisporeni


Articolul Următor
Articole Asemănătoare
1832

Duminica a V-a după Cincizecime la Catedrala Episcopală ,,Sf. Bnc. Knz. Alexandru Nevski”

Duminică, 24 iulie 2016, a V-a după Rusalii, Preasfinţitul PETRU, Episcop de Ungheni şi Nisporeni, a oficiat Sfînta şi Dumnezeieasca Liturghie la Catedrala Episcopală ,,Sf. Bnc. Knz. Alexandru Nevski” din oraşul Ungheni.. Alături de Ierarh au coliturghisit soborul de preoţi şi diaconi slujitori ai Catedralei. În cadrul Sfintei Liturghii după citirea pericopei evanghelice, Preasfinţitul PETRU, a explicat ideia evangheliei de astăzi ,,Iubiţi credincioşi, Nu […]

Articole postate de același autor
7669

Atrag cu adevărat atenția bărbaților blândețea feminină, smerenia, castitatea…

Multe fete încearcă să facă impresie asupra bărbatului doar prin aspectul exterior: cosmetică, bluzițe cât mai frumoase, fustițe cât mai scurte. Ele cred că la ele nu se vor uita nimeni dacă nu se vor găti cât mai strident. În societate precumpănește părerea potrivit căreia idealul feminin este „fata de pe coperta revistei”, care le […]