Prezență arhierească la deschiderea Conferinței internaționale dedicate comemorării celor 80 de ani de la începutul celui de-al doilea Război Mondial

1134

Joi, 27 mai 2021, cu binecuvântarea ÎPS Vladimir Mitropolit al Chișinăului și al Întregii Moldove, PS Siluan, Episcop de Orhei, Vicar mitropolitan, a săvârșit un Tedeum cu prilejul deschiderei conferinței internaționale organizate de Asociația „Fraternitatea Cadeților” din Chișinău, în perioada 26-30 mai 2021.

Alături de Episcopul Orheiului s-au rugat: PC Arhimandrit Nicolae (Roșca), Duhovnic al Mănăstirii Ciuflea și Președinte al Sectorului Sinodal Activitate Pastorală în MAI și un sobor de preoți militari.

Lucrările conferinței internaționale sunt dedicate comemorării celor 80 de ani de la începutul celui de-al doilea Război Mondial, cel mai întins război din istorie, care a implicat direct mai mult de 100 de milioane de oameni din peste 30 de țări.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media,

Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor
787

Slujire arhierească în Duminica Tomii la Mănăstirea Curchi

În Duminica a II-a după Paşti, a Sfântului Apostol Toma, Preasfințitul Siluan, Episcop de Orhei, Vicar mitropolitan și Egumen al Mănăstirii Curchi, a oficiat Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie la Mănăstirea Curchi. Numele Sfântului Apostol Toma este sinonim cu dorinţa de a te ­încredinţa de Învierea lui Hristos. Apstolul Toma a fost numit şi necredincios pentru […]