Festivitatea ultimului sunet la Colegiul „Mihai Eminescu” din municipiul Soroca

600

Joi, 27 mai 2021, Preasfințitul Ioan, Episcop de Soroca, Vicar mitropolitan, a vizitat Colegiul „Mihai Eminescu” din municipiul Soroca, participând la careul festiv, dedicat Ultimului sunet, promoția 2017 – 2021.

La acest eveniment arhiereul Sorocii a fost însoțit de către protoiereul Nicolae CRAVEȚ și protoiereul Alexandru ILESCU, profesori în această instituție.

În acest an 133 de elevi au absolvit Colegiul la diferite specialități, între care și domeniul Teologie.

Din toamna anului 2017 în Colegiul „Mihai Eminescu” din Soroca este inclusă specialitatea Teologie, iar durata studiilor este de patru ani.

Episcopul Ioan adresat mesaj de felicitare cu ocazia absolvirii școlii tuturor celor prezenți, iar cadrelor profesorale recunoștință pentru toată munca didactică depusă.

 
Sursa: ioanmosnegutu.info


Articole postate de același autor
608

Campania „Faţă către față” continuă: copiii cu necesităţi speciale din Capitală au primit dulciuri, jucării, cărţi cu poveşti şi produse alimentare

Moş Crăciun a venit ceva mai devreme pentru copiii cu necesităţi speciale din Capitală. Aceştia au primit dulciuri, jucării, cărţi cu poveşti, precum şi produse alimentare. Iniţiativa a venit din partea Bisericii cu hramul „Întimpinarea Domnului” de la Universitatea de Stat din Moldova. Fericirea a putut fi citită atât pe feţele copiilor, cât şi a […]


Foto