Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, a avut o vizită de lucru în mun. Hîncești

822

În a doua jumătate a zile de vineri, 19 iunie 2020, Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, a avut o deplasare cu caracter pastoral-misionar în mun. Hîncești. Cu acest prilej, în cadrul vizitei sale de lucru, Preasfințitul PETRU a avut o întâlnire cu dl Alexandru BOTNARI, primarul municipiului Hincești, în clădirea Primăriei Municipale.

Domnia sa l-a primit călduros, disponibil de a colabora pentru binele comun al Bisericii și al societății. Preasfințitul a venit cu mai multe propuneri și idei, care fiind implementate, vor răspunde cerințelor credincioșilor. S-au discutat despre necesitățile actuale ale creștinilor și soluționarea lor. S-au programat activități vaste, care vor include și vor cuprinde o mulțime de persoane. Dl Alexandru a fost receptiv, deschis față de inițiativele Preasfințitului.

Bunul Dumnezeu să ajute cu mare Mila Sa, la toate lucrurile frumoase ale credinței!

Sursa: episcopia-ungheni.md

 


Articole postate de același autor
995

Predică la Botezul Domnului a ÎPS Mitropolit Bartolomeu Anania

„În acest timp a venit Iisus din Galileea, la Iordan, către Ioan, ca să se boteze de către el. Ioan însă Îl oprea, zicând: Eu am trebuinţă să fiu botezat de Tine, şi Tu vii la mine? Şi răspunzând, Iisus a zis către el: Lasă acum, că aşa se cuvine nouă să împlinim toată dreptatea. […]


Foto