Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, a avut o vizită de lucru în mun. Hîncești

303

În a doua jumătate a zile de vineri, 19 iunie 2020, Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, a avut o deplasare cu caracter pastoral-misionar în mun. Hîncești. Cu acest prilej, în cadrul vizitei sale de lucru, Preasfințitul PETRU a avut o întâlnire cu dl Alexandru BOTNARI, primarul municipiului Hincești, în clădirea Primăriei Municipale.

Domnia sa l-a primit călduros, disponibil de a colabora pentru binele comun al Bisericii și al societății. Preasfințitul a venit cu mai multe propuneri și idei, care fiind implementate, vor răspunde cerințelor credincioșilor. S-au discutat despre necesitățile actuale ale creștinilor și soluționarea lor. S-au programat activități vaste, care vor include și vor cuprinde o mulțime de persoane. Dl Alexandru a fost receptiv, deschis față de inițiativele Preasfințitului.

Bunul Dumnezeu să ajute cu mare Mila Sa, la toate lucrurile frumoase ale credinței!

Sursa: episcopia-ungheni.md

 


Articole postate de același autor
674

Toţi voiesc să aibă pace, dar nu ştiu cum se dobândeşte

Toţi voiesc să aibă pace, dar nu ştiu cum se dobândeşte. Paisie cel Mare s-a mâniat, şi a rugat pe Domnul să-l izbăvească de mânie. Domnul i s-a arătat şi i-a spus: „Paisie, dacă voieşti a nu te mânia, atuncea nimica să doreşti, pe nimenea să osândeşti sau să urăşti — şi nu te vei mânia”. Aşa şi […]