Rugăciune pentru sănătate, cu prilejul Zilei Lucrătorului Medical și a Farmacistului, la Spitalul Raional Criuleni

1494

Cu ocazia Zilei Lucrătorului Medical și a Farmacistului, marcată în fiecare an în a treia duminică din iunie, la Spitalul Raional Criuleni, a fost săvârșit un Tedeum de sănătate pentru medici și întreg personalul medical al spitalului.

Pr. Ioan Țuțuianu, parohul bisericii „Minunea Sfântului Arhanghel Mihail” din or. Criuleni, a felicitat călduros cadrele medicale cu prilejul zilei profesionale, dorindu-le multă sănătate, putere și răbdare. De asemenea, preotul le-a adus mulțumiri pentru muncă asiduă și competență, conștiinciozitate profesională și dedicare puse în slujba celor aflați în suferință.

Bunul Dumnezeu să vă întărească în toate, să vă binecuvânteze cu mult har și dăruire! La mulți ani!


Articole postate de același autor
254

Sfântul Apostol Andrei, cinstit liturgic la Catedrala Episcopală din mun. Ungheni

Marți 13 decembrie 2022, în ziua de pomenire a Sfântului Apostol Andrei cel întâi chemat, Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, a săvârșit Sfânta Liturghie la Catedrala Episcopală ,,Sf. Bn. Knz. Alexandru Nevski” din mun. Ungheni. În cadrul Sfintei Liturghii, Înaltpreasfinția Sa, a înălțat rugăciuni pentru sănătatea tuturor enoriașilor și binefăcătorilor Sfintei Catedralei Episcopale. De asemenea rugăciuni de laudă și […]