O nouă expoziție, din luna decembrie, la Muzeul Mitropolitan din Iași

326

Luni, 4 decembrie, la Muzeul Mitropolitan din Iași, va avea loc vernisajul Expoziției „Icoane ale Maicii Domnului”. Organizatorii au anunțat că la eveniment vor fi prezenți Preasfințitul Părinte Nichifor Botoșăneanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iașilor, pr. dr. Marcel Cojocaru de la Facultatea de Teologie din Iași, și restauratorul Loredana Popa.

Iubitorii de artă sacră, precum și cei care vor vizita muzeul de la demisolul Catedralei Mitropolitane, vor putea participa la începutul lunii decembrie, la vernisajul expoziției dedicată icoanelor Maicii Domnului din colecția Muzeului Mitropolitan Iași, care va avea loc luni, 4 decembrie, începând cu ora 17.00, în sala „Sinaxar”.

Invitații vernisajului vor fi Preasfințitul Părinte Nichifor Botoșăneanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iașilor, precum și pr. dr. Marcel Cojocaru și expertul restaurator Loredana Popa.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” și Colegiul „Sfântul Nicolae” din Iași.

Sursa: doxologia.ro


Articole postate de același autor