Noi apariții editoriale

1172

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al întregii Moldove, Consiliul Editorial al Bisericii Ortodoxe din Moldova a publicat a doua ediție a cărților Slujbele Postului Mare pentru Prima săptămână și respectiv Săptămâna Patimilor, destinate slujitorilor altarului și pentru strană.

Lucrările cuprind în sine textul integral, descris pas cu pas, al rânduielilor slujbelor specifice primei săptămâni a Postului Mare și a Săptămânii Patimilor. Dată fiind complexitatea slujbelor acestei perioade, cărțile sunt de un real folos citeților și cântăreților la strană (chiar și celor mai puțin inițiați în rânduielile tipiconale), dar și slujitorilor sfintelor altare. Cărțile au coperțile cartonate și sunt tipărite în condiții grafice de calitate.

sursa eparhia-edinet.md


Articole postate de același autor
19942

Telefonul singurătăţii

  …Ce-o mai vrea bunica voastră?! — Alo, mamă, spune iute… Sunt în mall cu prichindeii Şi n-am timp de vorbe multe. — Dragii mamei, cum vă este? Dor îmi e de voi şi iată A venit din nou Crăciunul Şi stau singură acasă. V-am făcut un tort de casă Pus-am ouă de la ţară […]


Foto