Noi apariții editoriale

1536

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al întregii Moldove, Consiliul Editorial al Bisericii Ortodoxe din Moldova a publicat a doua ediție a cărților Slujbele Postului Mare pentru Prima săptămână și respectiv Săptămâna Patimilor, destinate slujitorilor altarului și pentru strană.

Lucrările cuprind în sine textul integral, descris pas cu pas, al rânduielilor slujbelor specifice primei săptămâni a Postului Mare și a Săptămânii Patimilor. Dată fiind complexitatea slujbelor acestei perioade, cărțile sunt de un real folos citeților și cântăreților la strană (chiar și celor mai puțin inițiați în rânduielile tipiconale), dar și slujitorilor sfintelor altare. Cărțile au coperțile cartonate și sunt tipărite în condiții grafice de calitate.

sursa eparhia-edinet.md


Articole postate de același autor
6255

Linghuriţa era goală

Într-o mănăstire din Macedonia, maicele se aflau la trapeză. După ce au prânzit, sora bucătăreasă şi ajutorul ei au început să adune farfuriile şi trecând printr-un hol, le cărau la bucătărie. La un moment dat, în cameră s-a auzit un zgomot mare, un platou a căzut şi toate farfuriile s-au făcut ţăndări. Stareţa a alergat […]


Foto