Sute de cupluri au primit Taina Cununiei în ceremoniile în masă oficiate de Biserica Georgiei

1149

Peste 500 de cupluri din Georgia care și-au început viața de familie dar nu aveau binecuvântarea Bisericii au primit Taina Sfintei Cununii în cadrul unor ceremonii în masă oficiate joi, informează Patriarhia Georgiei.

Slujbele au fost oficiate cu binecuvântarea Patriarhului Ilia II al Georgiei și organizate de societatea „Chokhonetsev” înființată de Patriarhia Georgiei cu scopul de a întări și ocroti instituția familiei.

Ceremoniile în masă au avut loc în mai multe biserici georgiene. Numai în Catedrala „Sfânta Treime” din Tbilisi au fost cununate peste 120 de cupluri.

Preafericitul Părinte Ilia a transmis un mesaj de felicitare persoanelor care au primit Taina Cununiei și le-a urat o viață de familie sfântă și echilibrată.

Primele astfel de ceremonii în masă au fost oficiate în Georgia în anul 2017 și au loc în contextul Zilei Purității Familiei (17 mai), zi înființată la inițiativa Patriarhului Ilia în 2014.

sursa basilica.ro


Articole postate de același autor
7287

Cum să mă rog să îmi găsesc şi eu pe cineva?

Păi nu ştiu! În primul rând, rugaţi-vă de cea cu care sau de cel cu care vreţi să vă întâlniţi. „Alo, bună seara! Crezi că ai putea să ne întâlnim?” Că doar nu vă îndrăgos­tiţi de Brad Pitt, că pe ăla nu puteţi să-l sunaţi… Iar dacă vă îndrăgostiţi de unul care, din când în […]


Foto