Negresa de post cu merisoare

4938

O negresa de post pufoasă şi foarte gustoasă. Merişoarele îi dau un plus de gust şi savoare.

Ingrediente

2 cani faina
1 cana zahar 
1 cana merisoare
3 linguri cacao
1lingurita praf copt
1 cana apa
1/2 cana ulei
400 gr gem caise

Mod de preparare

Punem intr-un vas ingredientele uscate (faina, cacao, zaharul si praful de copt) Le amestecam si punem apoi gemul, apa si uleiul. Mixam compozitia apoi adaugam merisoarele. Daca nu aveti merisoare le puteti inlocui cu ce va pofteste inima: alune, caise uscate, stafide,nuci, etc. Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor la foc mediu pana incepe sa se desprinda de mariginile tavii. Lasam sa se raceasca apoi taiem cubulete. Daca doriti puteti face o glazura de cacao pentru ele.


Articole postate de același autor
2162

Sfântul Nicolae a venit cu daruri alese pentru copiii Centrului de zi din s.Ulmu

Cu multă dragoste față de semenii săi și cu nadejde în ajutorul Domnului, parohul bisericii Intrarea Maicii Domnului din satul Ulmu, părintele Petru Pisică, are grijă ca copiilor nevoiaşi din comunitatea să nu le lipsească nimic. Părintele Petru se îngrijește ca  tinerii să primească diferite bunuri necesare, încălțăminte şi îmbrăcăminte pentru anotimpul rece, iar celor […]