Actualitate

Negresa de post cu merisoare

6235

O negresa de post pufoasă şi foarte gustoasă. Merişoarele îi dau un plus de gust şi savoare.

Ingrediente

2 cani faina
1 cana zahar 
1 cana merisoare
3 linguri cacao
1lingurita praf copt
1 cana apa
1/2 cana ulei
400 gr gem caise

Mod de preparare

Punem intr-un vas ingredientele uscate (faina, cacao, zaharul si praful de copt) Le amestecam si punem apoi gemul, apa si uleiul. Mixam compozitia apoi adaugam merisoarele. Daca nu aveti merisoare le puteti inlocui cu ce va pofteste inima: alune, caise uscate, stafide,nuci, etc. Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor la foc mediu pana incepe sa se desprinda de mariginile tavii. Lasam sa se raceasca apoi taiem cubulete. Daca doriti puteti face o glazura de cacao pentru ele.


Articole Asemănătoare
561

Chiftele de dovlecei și ciuperci

Ingrediente: – 300 g de ciuperci – 3-4 cartofi de marime medie – 2 cepe mari – 1 morcov – 1 dovlecel – 1 legatura de marar – 1 legatura de patrunjel – 2 catei de usturoi – 2 linguri pline de faina de secara (poti folosi orice tip de faina, insa cea de secara […]

Articole postate de același autor
285

Slujba Privegherii și Prohodul Maicii Domnului, la Catedrala mitropolitană

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Mitropolit Vladimir, în ajunul sărbătorii domenști „Adormirea Maicii Domnului”, Preasfințitul Ioan, Episcop de Soroca, Vicar al Mitropoliei Moldovei, a săvârșit slujba Privegherii și Prohodul Maicii Domnului la Catedrala mitropolitană „Nașterea Domnului” din Capitală. În această seara, numeroși credincioși au pășit pragul Catedralei, dornici să se reculeagă în rugăciune către Preasfânta Născătoare de Dumnezeu […]