Negresa de post cu merisoare

5379

O negresa de post pufoasă şi foarte gustoasă. Merişoarele îi dau un plus de gust şi savoare.

Ingrediente

2 cani faina
1 cana zahar 
1 cana merisoare
3 linguri cacao
1lingurita praf copt
1 cana apa
1/2 cana ulei
400 gr gem caise

Mod de preparare

Punem intr-un vas ingredientele uscate (faina, cacao, zaharul si praful de copt) Le amestecam si punem apoi gemul, apa si uleiul. Mixam compozitia apoi adaugam merisoarele. Daca nu aveti merisoare le puteti inlocui cu ce va pofteste inima: alune, caise uscate, stafide,nuci, etc. Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor la foc mediu pana incepe sa se desprinda de mariginile tavii. Lasam sa se raceasca apoi taiem cubulete. Daca doriti puteti face o glazura de cacao pentru ele.


Articole postate de același autor
12956

Pr. Constantin Necula – Despre relaţiile intime de dinaintea căsătoriei

  Vreau să vă spun că eu am văzut foarte multe păcătoase pocăite, dar să te ferească Dumnezeu de pocăitele păcătoase…Sus inima! Hristos are întotdeauna un talent să te ajute să o iei de la capăt. În nici un caz o hîrtie ginecologică nu este fundamentul căsătoriei. Noi ne căsătorim pentru da-ul iubirii absolute.