Minune la o biserică din Cluj-Napoca: Icoana lui Iisus Hristos plânge de câteva zile

1998

O icoană a Mântuitorului Iisus Hristos de la o biserică din Cluj- Napoca lăcrimează de câteva zile. Fenomenul nu poate fi explicat decât ca o minune în preajma Crăciunului, spun preoții.

Icoana Mântuitorului Isus Hristos de la Biserica cu Hramul "Învierea Domnului" din cartierul clujean Zorilor lăcrimează din data de 2 decembrie, fenomenul neputând fi explicat decât ca o voință a lui Dumnezeu.

Zeci de credincioși au mers la biserică pentru a vedea minunea.

”Ziua de 1 decembrie a decurs firesc fără să ne semnaleze nimic din ceea ce urma să se întâmple. Iar în data de 2 decembrie de dimineața după slujbă undeva la 8.40 preoții s-au retras, iar gospodinele parohiei noastre au intrat în atribuții.

Segmentul unde este icoana a revenit la două dintre gospodine, au început curățenia și procedura normală este ca icoana să fie ștearsă și pe față și pe spate și nu exista niciun semn că se va întâmpla ceva. Au așezat icoana la loc și când au mers să ia candela au constatat că din ochiul stâng al Mântuitorului curge ceva” ne-a povestit preotul Nicolae Dura.

Sursa: antena3.ro

Sursa video: observator.ro

 


Articole postate de același autor
3270

Doamne, ajută sufletului meu să ajungă la libertate și lumină!

Tu nu ceri mult de la mine, Iubirea mea. Cu adevărat, oamenii cer mai mult. Sunt învăluit într-un înveliș gros de nonexistență care-mi acoperă ochii sufletului meu. Tu, Doamne, îi ceri doar sufletului meu să-și scoată învelișul cețos și să-și deschidă ochii spre Tine, puterea mea și adevărul meu. Oamenii îmi cer să-mi învelesc sufletul […]