Marșul vieții organizat de parohia din localitatea Cruglic

232

La data de 24 martie 2023, biserica ”Minunea Sf. Arh. Mihail” din s. Cruglic în colaborare cu Liceul Teoretic din s. Cruglic a organizat o activitate dedicată vieții.

Preotul Nicolae Ciobanu, parohul bisericii din localitate a vorbit elevilor despre importanța vieții, despre darul cel mai de preț pe care Dumnezeu L-a dăruit omului – viața. Toți au mers într-un marș al vieții spre biserică unde s-a săvârșit rugăciuni pentru copii și sănătatea părinților.

Menționăm ca luna martie este dedicată activităților pentru viață. Anul acesta în Republica Moldova s-a organizat în luna martie activități pentru viață în aproximativ 100 localități.

La 25 martie se organizează Marșul pentru viața în orașul Chișinău, care își începe traseul de la spitalul Nr. 1 pentru copii și se încheie la Arcul de Triumf din centrul capitalei.

Sursa: Biserica Minunea Sf. Arh. Mihail din s. Cruglic r. Criuleni


Articole postate de același autor
974

“Cine-și face semnul Crucii trebuie să fie pregătit să poarte Crucea”. Liturghie arhierească în Duminica după Înălțarea Sfintei Cruci la Mănăstirea Curchi

„Intrând în Biserică, leapădă mintea ta şi vei deveni înţelept cu adevărat; leapădă lucrarea voii tale şi vei începe să lucrezi cu adevărat; leapădă-te de tine însuţi şi vei deveni cu adevărat propriul stăpân. Ah, de-ar pricepe lumea înţelepciunea asta!” (Sfantul Teofan Zăvorâtul) În Duminica după Înălțarea Sfintei Cruci, Preasfințitul Siluan, Episcop de Orhei, Vicar […]