O seară duhovnicească cu liceenii de la Sălcuța

294

Duminică, 19 martie, parohia Sălcuța a găzduit o seară duhovnicească, avându-l drept invitat pe părintele Octavian Moșin, președintele Asociației Studenților Creștini Ortodocși din Moldova.

Zeci de tineri au dialogat cu părintele despre sensul vieții și al Crucii, cum să depășească stările păcătoase și viciile.

Un aspect aparte a fost legat de post și rugăciune.

Pr. Octavian le-a dăruit îndreptare pentru spovedanie și i-a îndemnat la o viață îmbunătățită, potrivit învățăturii și moralei noastre creștine.

Preotul-paroh Nicolae Jelihovschi a mulțumit invitatului pentru deschidere și dragostea de a îndruma tinerii din sat, care sunt pe calea întrebărilor și în căutarea unor modele pentru viața duhovnicească.

 

A consemnat: Colegiul de redacție al AO “Valeriu Gafencu”, Sălcuța


Articole postate de același autor
251

Hramul Bisericii ,,Nașterea Maicii Domnului” din incinta Penitenciarului nr.15, Cricova, marcat cu solemnitate

Biserica ,,Nașterea Maicii Domnului”, din incinta Penitenciarului nr. 15, Cricova, și-a sărbătorit la 20 septembrie Hramul. Cu această ocazie, s-a săvîrșit Sfânta Liturghie, la care au participat toți preoții ce activează în cadrul instituţiilor penitenciare, urmând o predică de învățătură și încurajare duhovnicească, atât pentru persoanele aflate în detenţie, cât și pentru angajaţii instituţiei. Cu binecuvântarea […]