Maica Domnului – primitoarea săracilor, ajutătoarea străinilor și bucuria tuturor celor necăjiți…

760

Cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir au avut loc mai multe acțiuni filantropice prilejuite de Praznicul Nașterii Maicii Domnului.

Acțiunile au fost organizate de Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate cu participarea și susținerea a două instituții cu caracter social-misionar din Capitală: Centrul Social-Misionar „Icoana Maicii Domnului Bucuria tuturor celor necăjiți” de la Catedrala „Înălțarea Domnului” și Centrul Social și de Caritate „Preoteasa Irina Cij”.

Cu ajutorul și mila Maicii Domnului, tinerii voluntari ai celor două centre sociale au distribuit la mai multe familii din Capitală și din țară, pachete cu produse alimentare, haine, încălțăminte, produse igienice, ghiozdane cu rechizite pentru copii și alte daruri.

Praznicul Nașterii Maicii Domnului a devenit astfel izvor de multă mângâiere și bucurie lăuntrică pentru zeci de suflete încercate. Maica Domnului este primitoarea săracilor, ajutătoarea străinilor și bucuria tuturor celor necăjiți, mijlocind, ocrotind şi ajutându-i pe toți.

Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate,

Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor
1379

Creșterea copiilor este cea mai înaltă artă

Lucrarea importantă a educației copiilor reprezintă îndatorirea părinților, în primul rând în cadrul familiei. În mod special, mama, de vreme ce rămâne timp de mai multe ore lângă copii, îi învață să facă primii pași, îi obișnuiește să spună primele cuvinte.  Este limpede faptul că buna educație a copiilor de la vârsta prunciei este prin […]


Foto