Părintele Afanasie, ierodiacon la Mănăstirea din Nicoreni, Drochia, invitat la emisiunea ”Revelații”

264

Părintele Afanasie, ierodiacon la Mănăstirea din Nicoreni, Drochia, este invitatul emisiunii "Revelații" de la Tezaur TV, moderată de Dina Pripa Clapco.

Cum să educi astăzi un copil în spiritul credinței adevărate, cu valori creștine veritabile, cu Dumnezeu în suflet, care să-și poată trăi viața în a-L căuta și găsi pe Dumnezeu în sufletul său? Despre cât de grea este ispita și lupta gândurilor și de ce preoții și călugării sunt ținta ispitelor într-o măsură mai mare decât omul simplu? Cât de mult influențează copiii părinții care merg pe căi greșite?

La acestea și alte întrebări aflați răspunsul în această emisiune.

Sursa: Tezaur TV


Articole postate de același autor
160

Pomenirea Sfântului Binecredincios Kneaz Alexandru Nevschi cinstită la Catedrala Episcopală din mun. Ungheni

Marți, 6 decembrie 2022, când laolaltă cu alți sfinți, se face și pomenirea Sfântului Binecredincios Kneaz Alexandru Nevschi, Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, a săvârșit Sfânta Liturghie la Catedrala Episcopală ,,Sf. Bn. Knz. Alexandru Nevski” din mun. Ungheni. În cadrul Sfintei Liturghii, Înaltpreasfinția Sa, a înălțat rugăciuni pentru sănătatea tuturor enoriașilor și binefăcătorilor Sfintei Catedralei Episcopale. De asemenea […]


Foto