Parohia ”Întâmpinarea Domnului” din Chișinău alături de angajații Institutului de Medicină Urgentă

121

Biserica ”Întâmpinarea Domnului” din incinta Universității de Stat din Moldova a organizat o modestă campanie de susținere și încurajare a personalului medical din cadrul Institutului de Medicină Urgentă.

Au fost donate 2000 de mănuși, 50 litri dezinfectant, precum și 100 de halate. Totodată, 10 angajați ai instituției au primit ajutor financiar. Donația a constituit peste 20 000 de lei, bani colectați de la enoriașii bisericii USM și de la câțiva credincioși mărinimoși.

La eveniment a fost prezent dl Mihai Ciocanu, directorul instituției, dimpreună cu câțiva angajați, iar din partea bisericii au participat preoții Octavian Moșin și Mihail Bortă.

 


Articole postate de același autor
163

Duminica a III-a după Pogorârea Duhului Sfânt, la Catedrala Episcopală „Adormirea Maicii Domnului” din orașul Soroca

În Duminica a III-a după Pogorârea Duhului Sfânt, Preasfințitul Ioan, Episcop de Soroca, Vicar mitropolitan a oficiat Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie în Catedrala Episcopală „Adormirea Maicii Domnului” din orașul Soroca. La predică, Episcopul Ioan a explicat credincioșilor Evanghelia acestei Duminici – una dintre cele mai frumoase și mai pline de substanță, ce face parte din […]