Parohia ”Întâmpinarea Domnului” din Chișinău alături de angajații Institutului de Medicină Urgentă

635

Biserica ”Întâmpinarea Domnului” din incinta Universității de Stat din Moldova a organizat o modestă campanie de susținere și încurajare a personalului medical din cadrul Institutului de Medicină Urgentă.

Au fost donate 2000 de mănuși, 50 litri dezinfectant, precum și 100 de halate. Totodată, 10 angajați ai instituției au primit ajutor financiar. Donația a constituit peste 20 000 de lei, bani colectați de la enoriașii bisericii USM și de la câțiva credincioși mărinimoși.

La eveniment a fost prezent dl Mihai Ciocanu, directorul instituției, dimpreună cu câțiva angajați, iar din partea bisericii au participat preoții Octavian Moșin și Mihail Bortă.

 


Articole postate de același autor
348

ÎPS PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni a oficiat Sfânta Liturghie la Catedrala Episcopală din mun. Ungheni

Sîmbătă, 22 mai 2021, când se face cinstirea Mutării moaștelor Sf. Ierarh Nicolai, Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, a oficiat Dumnezeiasca Liturghie la Catedrala Episcopală din mun. Ungheni. În dimineața zilei, slujitorii Catedralei Episcopale dimpreună cu credincioșii prezenții au întâmpinat Ierarhul. În timpul Sfintei Liturghii, au fost înălțate rugăciuni de slavă și mulțumire […]


Foto