Parohia ”Întâmpinarea Domnului” din Chișinău alături de angajații Institutului de Medicină Urgentă

226

Biserica ”Întâmpinarea Domnului” din incinta Universității de Stat din Moldova a organizat o modestă campanie de susținere și încurajare a personalului medical din cadrul Institutului de Medicină Urgentă.

Au fost donate 2000 de mănuși, 50 litri dezinfectant, precum și 100 de halate. Totodată, 10 angajați ai instituției au primit ajutor financiar. Donația a constituit peste 20 000 de lei, bani colectați de la enoriașii bisericii USM și de la câțiva credincioși mărinimoși.

La eveniment a fost prezent dl Mihai Ciocanu, directorul instituției, dimpreună cu câțiva angajați, iar din partea bisericii au participat preoții Octavian Moșin și Mihail Bortă.

 


Articole postate de același autor
456

Acțiuni filantropice în parohia ,,Adormirea Maicii Domnului” din orașul Nisporeni

Cu binecuvântarea Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, în parohia sus numită, preotul Petru CIOBANU a desfășurat în această perioadă de pandemie mai multe activități social-filantropice menite să susțină familiile social vulnerabile care se confruntă cu lipsuri materiale și au nevoie specială de ajutor. Donațiile provin din partea familiilor Turculeț Gheorghe, Pahomea Vasile și […]