La biserica „Întampinarea Domnului” din Chișinău a avut loc a VII-a ediție a Festivalului de Colinde „Hristos se naște, slăviți-L”

737

Cu binecuvântarea ÎPS Părinte Mitropolit Vladimir, la biserica „Întampinarea Domnului” din Chișinău a avut loc a VII-a ediție a Festivalului de Colinde „Hristos se naște, slaviți-L”.

Evenimentul a fost organizat de către Sectorul Sinodal Activități Culturale al Mitropoliei Moldovei.

Multumim mult pentru participare colectivelor corale: Corul preoților al protopopiatului de Criuleni și Dubăsari; corul de elevi al Liceului Teoretic „Ștefan cel Mare și Sfânt” din s. Taraclia, r. Căușeni; Corul bisericii „Adormirea Maicii Domnului” din s. Sălcuța, r. Căușeni; Formația Folclorică „Mugurașii” a Casei de Cultură din s. Cruglic, r. Criuleni; Corul „Balada” din s. Măgdăcești, r. Criuleni; corul bisericii „Sf. Irh. Spiridon” din or. Chișinău.

Slavă întru cei de sus lui Dumnezeu și pe pământ pace, între oameni bunăvoire!

Sectorul Sinodal Relații Culturale

Sursa: mitropolia.md

 


Articole postate de același autor
848

Biserica Ortodoxă din Moldova oferă ajutor refugiaților

Mai multe parohii și instituții sociale ale Bisericii Ortodoxe, oferă în aceste zile, ajutor cetățenilor ucraineni, refugiați în țara noastră. Cantina Socială „Cuvioasa Parascheva” din cadrul Centrului Social-Misionar „Icoana Maicii Domnului – Bucuria celor necăjiți”, de la Catedrala „Înălțarea Domnului”, înființată la fel, într-un timp de grea încercare, pe timpul pandemiei de Covid, este implicată […]


Foto