În atenția credincioșilor și pelerinilor Mănăstirii Curchi

153

În vremuri grele pentru întreaga societate, Biserică nu poate rămâne departe de credincioșii săi. Astfel, fiind încercați de o nouă epidemie, care aduce multă neliniște și tulburare, credem că este mare nevoie de rugăciune, de întărire în credință și de apropiere de Dumnezeu.

În funcție de evoluția situației și respectând strict reglementările autorităților medicale, Biserica se va adapta treptat și responsabil  la realitatea actuala din republică.

În acest context vă anunțăm că în sâmbetele și duminicile din a III-a și a IV-a săptămână a Sfântului și Marelui Post (21, 22, 28, 29 martie 2020) Sfânta Liturghie se va săvârși în aer liber, improvizându-se în acest sens un altar în preajma Bisericii. Sfânta Liturghie va începe la ora 9.00.

Vă rugăm să vă îmbrăcați corespunzător pentru a putea participa alături de noi la aceste slujbe, pentru a-I cere în rugăciune Mântuitorului Hristos, Doctorul sufletelor noastre, sănătate și mântuire, ajutor sfânt de a trece peste această grea încercare și putere pentru a putea parcurge în continuare Postul Mare, pentru a ne învrednici și de lumina şi bucuria Învierii!

sursa manastireacurchi.md


Articole postate de același autor
831

Încălţări de la Mitropolit pentru nevoiaşi

Cu binecuvântarea şi suprotul financiar al Înaltpreasfințitului Vladimir, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, peste optzeci de perechi de încălţări au fost repartizate oamenilor nevoiaşi. Degeraţi şi cu lacrimi în ochi au măsurat încălţările şi pentru fiecare au fost alese mărimile potrivite. Femei şi bărbaţi, tineri şi bătrâni, îşi lăsau chiar în stradă pantofii sau […]