Garderoba Socială „Agapis” a bisericii USM alaturi de mai mulți nevoiași

536

Dumnezeu este pretutindeni, dar în modul cel mai direct şi receptiv este prezent în Casa Lui, în Biserică. Acesta este locul în care ne vede, ascultă şi binecuvântează pe toți cei care Îl chemăm în rugăciune, în comuniune cu toți sfinții și confrații noștri. Biserica este și locul în care e bine să ne ajutăm și sprijinim unii pe alții. În acest scop la Biserica Universității de Stat activează Centrul și garderoba sociale ”Agapis”, care-și propun să sprijine și ajute persoanele care se confruntă cu diferite probleme materiale.

Suntem în perioada Postului Nașterii Domnului, o perioadă în care ar trebui să fim mai milostivi, mai darnici și mai aproape de problemele semenilor noștri. În acest sens, Garderoba Socială ”Agapis” a bisericii USM s-a implicat în mai multe activități de binefacere.


Articole postate de același autor
3481

„Domnul poate amâna împlinirea proorociilor”

Calea vieţii schimonahiei Nila (Evdokia Andreevna Novikova), cunoscută de mulţi dreptmăritori creştini din toate colţurile Rusiei, s-a sfârşit la 6 martie 1999. Harismele dăruite de Domnul stareţei – înainte-vederea, proorocia, sfatul înţelept, vindecarea bolilor, mângâierea – sunt confirmate de creştinii care îi cereau ajutor şi sfat. Cu ochii săi duhovniceşti ea străvedea sufletul omului, întreaga […]


Foto