Garderoba Socială „Agapis” a bisericii USM alaturi de mai mulți nevoiași

923

Dumnezeu este pretutindeni, dar în modul cel mai direct şi receptiv este prezent în Casa Lui, în Biserică. Acesta este locul în care ne vede, ascultă şi binecuvântează pe toți cei care Îl chemăm în rugăciune, în comuniune cu toți sfinții și confrații noștri. Biserica este și locul în care e bine să ne ajutăm și sprijinim unii pe alții. În acest scop la Biserica Universității de Stat activează Centrul și garderoba sociale ”Agapis”, care-și propun să sprijine și ajute persoanele care se confruntă cu diferite probleme materiale.

Suntem în perioada Postului Nașterii Domnului, o perioadă în care ar trebui să fim mai milostivi, mai darnici și mai aproape de problemele semenilor noștri. În acest sens, Garderoba Socială ”Agapis” a bisericii USM s-a implicat în mai multe activități de binefacere.


Articole postate de același autor
1701

Adunarea trimestrială a preoților din Protopopiatul Râşcani

În data de 19 iunie 2017, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Vladimir, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, a avut loc adunarea preoților din cadrul protopopiatului Râşcani, convocată de către prot. mitr. Sveatoslav Ungureanu, protopopul bisericilor din această circumscripţie.  În cadrul adunării s-au abordat mai multe subiecte, printre care retrospectiva evenimentelor desfăşurate în perioada pascală. S-a discutat despre necesitatea […]