Campania „Papuci pentru fiecare!”: Peste 30 de copii din familii nevoiașe din Capitală au primit din partea ÎPS Mitropolit Vladimir câte o pereche de papuci și cadouri de Sfântul Nicolae

811

Joi, 19 decembrie 2019, în ziua prăznuirii Sfântului Ierarh Nicolae, la Reședința mitropolitană din Chișinău, peste 30 de copii proveniți din familii nevoiașe din Capitală au primit din partea ÎPS Mitropolit Vladimir câte o pereche de papuci și cadouri.

În perioada 15 noiembrie – 15 decembrie 2019, cu binecuvântarea și purtarea de grijă a ÎPS Mitropolit Vladimir, s-a desfășurat Campania pentru sprijinirea copiilor defavorizați „Papuci pentru fiecare!”, în cadrul căreia s-a adunat încălțăminte de iarnă pentru zeci de copii proveniți din familiile social-vulnerabile din Capitală.

Astfel, mai mulți oameni cu suflet mare s-au alăturat inițiativei instituției mitropolitane de a face o bucurie pentru un copil mai trist și lipsit în ziua prăznuirii Sfântului Ierarh Nicolae, Ocrotitorul copiilor.
Copiii au primit în dar câte o pereche de papuci noi, conform mărimii și genului acestora, primind în același timp și binecuvântarea părintească a Întâistătătorului Bisericii noastre, precum și o iconiță cu Chipul Maicii Domnului de la Ierusalim.

Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate


Articole postate de același autor
1953

Popas Duhovnicesc: Iubiţi-vă unii pe alţii cu o dragoste frăţească

Răpiţi fiind de grija zilei, în goana noastră după cele lumeşti, uităm de această noţiune-cheie a credinţei ortodoxe – dragostea pentru aproapele. Întâi de toate, să fim sinceri cu noi şi să ne întrebăm dacă ştim cu adevărat cine este aproapele nostru. Înregistrare video de la biserica „Întâmpinarea Domnului”, USM, Chișinău. Emisiunea Popas Duhovnicesc.