Episcopului Ioan al Sorocii i-a fost conferit titlul de Cetățean de onoare al raionului Soroca

253

Marți, 27 august 2019, Preasfinția Sa Ioan, episcopul Sorocii a participat la manifestarea dedicată Zilei Independenței Republicii Moldova, desfășurată în incinta Palatului de Cultură din municipiul Soroca.

În cadrul evenimentului festiv, conform deciziei Consiliului Raional Soroca din 15 august curent, ierarhului sorocean i-a fost conferit titlul de Cetățean de onoare al raionului Soroca, pentru vasta-i activitate spirituală, culturală, socială și educațională.

Titlul de „Cetăţean de Onoare al Raionului Soroca” reprezintă cea mai înaltă distincţie acordată de CR unor cetăţeni ai RM sau străini care au avut o contribuţie la realizarea unor performanțe în domeniul știinţific, cultural, economic sau de altă natură, în beneficiul cetăţenilor comunităţii cu efecte favorabile raionului Soroca; care au avut o contribuţie importantă la dezvoltarea şi creşterea prestigiului raionului Soroca la nivel naţional sau internaţional sau prin activitatea lor cotidiană creează în ţară sau peste hotare o imagine deosebită a raionului Soroca.

Sursa: http://ioanmosnegutu.info/


Articole postate de același autor
1700

Un gând la miez de noapte

Cred cu certitudine că fiecare om, în mod deosebit un tânăr, ascunde prin tainițele cugetului și al sufletului său valori, atitudini, idei, opinii etc. Un elev al sec. XXI, care aparține generației Milennials, are despre ce să vorbească unei lumi întregi, cu mult zel și fără gram de inhibiție. Dar numai nu în testul de […]