Drumul Crucii în jurul municipiului Soroca în ajunul prăznurii liturgice a Icoanei Maicii Domnului „Cea cu trei mâini”

1216

Vineri, 24 iulie 2020, în ajunul sărbătorii „Icoana Maicii Domnului „Cea cu trei mâini””, clerul și credincioșii soroceni au participat la tradiționalul Drum al Crucii, parcurs în jurul municipiului Soroca.

Procesiunea din ajunul sărbătorii Icoanei Maicii Domnului „Cu trei mâini” a fost condusă de Preasfințitul Ioan, Episcopul Sorocii, Vicar al Mitropoliei Chișinăului și a Întregii Moldove.

Sâmbătă, 25 iulie, când este sărbătorită Icoana Maicii Domnului „Cu trei mâini”, la Catedrala episcopală din Soroca va fi slujită Sfânta Liturghie praznicală de către Episcopul Ioan al Sorocii, împreună cu un sobor de preoți.

Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, ajută-ne nouă nevrednicilor!

Sursa: ioanmosnegutu.info


Articole postate de același autor
1008

Preasfințitul Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni, a oficiat Sfânta Liturghie la Catedrala Episcopală din mun. Ungheni

La 31 ianuarie 2021, în Duminica după Botezul Domnului și în ziua pomenirii Sfinților Ierarhi Atanasie și Chiril ai Alexandriei, Preasfinţitul Petru, Episcop de Ungheni şi Nisporeni, a oficiat Sfânta Liturghie în Catedrala Episcopală „Sf. Bnc. Knz. Alexandru Nevski” din mun. Ungheni. Alături de Ierarh, a coliturghisit slujitorii Catedralei, în prezența creştinilor veniţi la rugăciune. În […]