Drumul Crucii în jurul municipiului Soroca în ajunul prăznurii liturgice a Icoanei Maicii Domnului „Cea cu trei mâini”

1028

Vineri, 24 iulie 2020, în ajunul sărbătorii „Icoana Maicii Domnului „Cea cu trei mâini””, clerul și credincioșii soroceni au participat la tradiționalul Drum al Crucii, parcurs în jurul municipiului Soroca.

Procesiunea din ajunul sărbătorii Icoanei Maicii Domnului „Cu trei mâini” a fost condusă de Preasfințitul Ioan, Episcopul Sorocii, Vicar al Mitropoliei Chișinăului și a Întregii Moldove.

Sâmbătă, 25 iulie, când este sărbătorită Icoana Maicii Domnului „Cu trei mâini”, la Catedrala episcopală din Soroca va fi slujită Sfânta Liturghie praznicală de către Episcopul Ioan al Sorocii, împreună cu un sobor de preoți.

Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, ajută-ne nouă nevrednicilor!

Sursa: ioanmosnegutu.info


Articole postate de același autor
1086

A doua Duminică din Postul cel Mare, a Sfântului Grigore Palama, cinstită la Catedrala Episcopală ,,Sf. Bnc. Knz Alexandru Nevski” din mun. Ungheni

În a doua Duminică din Postul cel Mare, a Sfântului Grigore Palama, 28 martie 2021, Preasfinţitul Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni, a oficiat Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie la Catedrala Episcopală „Sf. Bnc. Knz Alexandru Nevski” din municipiul Ungheni. În dimineața zilei Preasfinţia Sa, a fost întâmpinat de soborul de preoţii slujitori şi creştinii Catedralei. În cadrul Sfintei Liturghii după citirea pericopei […]