Mesajul Înaltpreasfințitului Mitropolit VLADIMIR adresat Înaltpreasfințitului Anatolie, Arhiepiscop de Cahul și Comrat cu ocazia împlinirii a 23 de ani de slujire arhierească

107

ÎPS Anatolie, Arhiepiscop de Cahul și Comrat  aniversează la 12 septembrie 2021, 23 de ani de slujire arhierească. Cu acest prilej, Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova, ÎPS Mitropolit VLADIMIR i-a transmis Înaltpreasfinţiei Sale un mesaj de felicitare:

Înaltpreasfinției Sale,

Înaltpreasfințitului Anatolie,

Arhiepiscop de Cahul și Comrat

Înaltpreasfinția Voastră,

Cu ocazia Celebrării zilei hirotoniei în demnitatea arhierească, Vă aducem sincerele noastre felicitări, dorindu-Vă să petreceți  încă mulţi ani sănătoşi, feriţi de ispite şi primejdii la cârma Eparhiei de Cahul şi Comrat, învăţând poporul bine-credincios adevărul Evangheliei.

Anii trecuți au fost pentru Înaltpreasfinția Voastră un timp atât al încercărilor deloc ușoare, cât și al trudelor creative în via lui Hristos.

Hristos-Domnul, Arhiereul Cel veșnic, să Vă dăruiască în continuare aceeași râvnă plină de evlavie pentru Sfânta Taină a arhieriei și mult ajutor în slujirea Bisericii și a credincioșilor ei. Harul Duhului Sfânt să se reverse totdeauna cu îmbelșugare asupra Înaltpreasfinției Voastre, ca ajutor în lucrarea pastoral-duhovnicească!

Ne rugăm Bunului Dumnezeu să Vă trimită din Cereștile vistierii, ajutorul Său cel sfânt și  belșug de cele trebuincioase în activitatea arhipăstorească a Înaltpreasfinției Voastre.

Întru mulți și binecuvântați ani, Înaltpreasfinția Voastră!

Cu frățească dragoste în Hristos-Domnul,

 VLADIMIR,

MITROPOLIT AL CHIŞINĂULUI ŞI AL ÎNTREGII MOLDOVE

 

Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor
971

Simplificarea vieții ne poate ajuta să avem mai mult timp pentru copiii noștri

Părinţii trebuie să-şi facă vreme cât mai multă pentru copii, chiar în dauna muncii lor şi carierei lor, iar femeile trebuie să ducă viaţă simplă, ca să se poată ocupa mai mult de copiii lor, atunci când aceştia au nevoie. Bărbatul trebuie să se mulţumească cu puţin, cu cele de care este neapărată nevoie, şi […]