A văzut lumina tiparului revista ”Altarul Credinței”, nr. 1-2, 2018

1644

Astăzi a ieșit de sub tipar numărul dublu al publicației bisericești ”Altarul Credinței”, care reflectă principalele evenimente ale anului din viața Mitropoliei Chișinăului și a Întregii Moldove.

Revista include cele mai actuale articole la diverse teme și frământări creștine: dragoste, smerenie, viața de familie etc.

Mâine dimineața revista va ajunge în casele abonaților noștri, iar de astăzi poate fi găsită și la biserica ”Întâmpinarea Domnului” din incinta USM. Astfel, o revistă ar fi un bun dar, pe care l-ați putea oferi omului drag.

Ținem să Vă mulțumim celor care citiți și susțineți această publicație ziditoare de suflet.

Totodată, vă îndemnăm să vă abonați și pentru anul 2019 la orice oficiu poștal.

Indice de abonare – 21556.


Articole Asemănătoare
1781

In atenția Direcțiilor eparhiale, protopopiatelor și mănăstirilor din cuprinsul Mitropoliei!

În atenția Direcțiilor eparhiale, protopopiatelor și mănăstirilor din cuprinsul Mitropoliei Chișinăului și a Întregii Moldove! Publicația Periodică ”Altarul Credinței” Abonarea la nr. 1-2, 2017, indice – 21556 Publicația oficială a Mitropoliei Moldove PP ”Altarul Credinței” de un an apare într-un nou format, de revistă A4, 150 pag., cu periodicitate bianuală. Revista este destinată unui public […]

Articole postate de același autor
3056

Cultul Sfintelor Icoane – Tematică dezbătută în cadrul mai multor întruniri interconfesionale

Săptămâna trecută au avut loc mai multe dialoguri și dezbateri interconfesionle. Unele din aceste întruniri au fost demarate la inițiativa reprezentanților Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din Moldova și a unor clerici și creștini ai Bisericii Ortodoxe. La aceste dezbateri a luat parte activă profesorul de sectologie al ATOM, prot. Octavian Solomon membru al […]