A văzut lumina tiparului revista ”Altarul Credinței”, nr. 1-2, 2018

1319

Astăzi a ieșit de sub tipar numărul dublu al publicației bisericești ”Altarul Credinței”, care reflectă principalele evenimente ale anului din viața Mitropoliei Chișinăului și a Întregii Moldove.

Revista include cele mai actuale articole la diverse teme și frământări creștine: dragoste, smerenie, viața de familie etc.

Mâine dimineața revista va ajunge în casele abonaților noștri, iar de astăzi poate fi găsită și la biserica ”Întâmpinarea Domnului” din incinta USM. Astfel, o revistă ar fi un bun dar, pe care l-ați putea oferi omului drag.

Ținem să Vă mulțumim celor care citiți și susțineți această publicație ziditoare de suflet.

Totodată, vă îndemnăm să vă abonați și pentru anul 2019 la orice oficiu poștal.

Indice de abonare – 21556.


Articole Asemănătoare
3476

Dragostea creștină semănată elevilor din Gimnaziul s. Hristici, r. Soroca

Cu binecuvântarea PS Episcop Ioan de Soroca, la Gimnaziul ”Gh. Nastas” s-a desfășurat o întâlnire de suflet la tema Dragostea creștină. A conferențiat prot. Octvavian Moșin, președinte ASCO și redactorul revistei ”Altarul Credinței”, care a discutat cu elevii ciclului gimnazial. Circa 60 de elevi au primit sfaturi utile pentru o viață curată în duhul dragostei […]

Articole postate de același autor
666

Tăierea Capului Sfântului Prooroc Ioan Botezătorul, serbată la Catedrala mitropolitană din capitala țării

Biserica Ortodoxă prăznuieşte miercuri, 10 septembrie 2019, Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul – ultima sărbătoare mare din anul bisericesc. Cu acest prilej Înaltpreasfințitul Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al Întregii Moldove, Întâistătător al Bisericii Ortodoxe din Moldova, a oficiat Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie la Catedrala mitropolitană „Nașterea Domnului” din municipiul Chișinău. Alături de Mitropolitul țării […]


Foto