A fost inaugurată expoziția ”Vin sărbătorile de iarnă”

1180

Cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, Sectorul Sinodal Activități Culturale, a inaugurat expoziția de desen ”Vin sărbătorile de iarnă”.

Expoziția a fost inaugurată în cadrul Centrului de Cultură „Art Atribut”.

La eveniment au fost prezenți slujitori, copii și părinți, precum și un grup de profesori și elevi din s. Dubăsarii Vechi.

Părintele Nicolae Ciobanu, președintele Sectorului Sinodal Activități Culturale, a transmis un mesaj de salut celor prezenți din partea ÎPS MItropolit Vladimir, împărțind diplome pentru participanții unui concurs de desene desfășurat în luna noiembrie 2018.

Dl Alexandru Dormenco, director ”Art Atribut”, a încurajat tinerii întru realizarea unor creații de suflet și pentru suflet, iar prot. Octavian Moșin, președintele Sectorului Sinodal Activitate Pastorală pentru Tineret, s-a referit la experiența trăită împreună cu mai mulți elevi de la liceul municipal ”Litterarum”, care s-au implicat în acest proiect.

Expoziția va fi deschisă timp de o lună, iar doritorii pot admira creațiile creștine ale copiilor, vizitând Centrul ”Art Atribut” din str. Al. Bernardazzi, 83, Chișinău.


Articole postate de același autor
1319

Preotul Andrei Rusu: Nu contează când mergem la cimitir pentru a-i pomeni pe strămoșii noștri, dar cum o facem – cu credință, bunăcuviință și dragoste față de aproape

În Republica Moldova, în mod tradițional, în cea de a opta și a noua zi după Înviere este marcat Paștele Blajinilor, sărbătoare de pomenire a celor duși dintre noi, când toată lumea merge la cimitire pentru a-i comemora pe cei răposați. Cum să-i pomenim însă pe înaintașii noștri, în condițiile actuale de pandemie de Covid-19? […]