A fost inaugurată expoziția ”Vin sărbătorile de iarnă”

921

Cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, Sectorul Sinodal Activități Culturale, a inaugurat expoziția de desen ”Vin sărbătorile de iarnă”.

Expoziția a fost inaugurată în cadrul Centrului de Cultură „Art Atribut”.

La eveniment au fost prezenți slujitori, copii și părinți, precum și un grup de profesori și elevi din s. Dubăsarii Vechi.

Părintele Nicolae Ciobanu, președintele Sectorului Sinodal Activități Culturale, a transmis un mesaj de salut celor prezenți din partea ÎPS MItropolit Vladimir, împărțind diplome pentru participanții unui concurs de desene desfășurat în luna noiembrie 2018.

Dl Alexandru Dormenco, director ”Art Atribut”, a încurajat tinerii întru realizarea unor creații de suflet și pentru suflet, iar prot. Octavian Moșin, președintele Sectorului Sinodal Activitate Pastorală pentru Tineret, s-a referit la experiența trăită împreună cu mai mulți elevi de la liceul municipal ”Litterarum”, care s-au implicat în acest proiect.

Expoziția va fi deschisă timp de o lună, iar doritorii pot admira creațiile creștine ale copiilor, vizitând Centrul ”Art Atribut” din str. Al. Bernardazzi, 83, Chișinău.


Articole postate de același autor
1824

Întrunirea ordinară a clerului Vicariatului de Soroca

La data de 29 februarie curent, cu binecuvîntarea Înaltpreasfințitului VLADIMIR, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, preoții Vicariatului de Soroca au fost convocați în ședință ordinară. În cadrul adunării preoții au fost informați detaliat despre deciziile Sinodului Bisericii Ortodoxe din Moldova din 11 februarie. În special, s-a relatat despre reorganizarea Sectoarelor mitropolitane, de asemenea, au […]


Foto