A fost binecuvântat centrul de zi pentru copii „Asterix”

474

De ziua prăznuirii Sfântului Ierarh Nicolae a fost binecuvântat centrul de zi pentru copii "Asterix" din sectorul Buicani al capitalei.

Este un proiect creat pentru a împărtăşi altor copii şi părinţi activităţi care cresc potenţialul creativ al copiilor. Creativitatea este semnul unicitaţii fiecarei persoane şi modul prin care copilul işi dezvolta şi exprima individualitatea. Este abilitatea de a vedea lucrurile în moduri noi, neuzuale. Astfel, acest centru propune diverse activități pentru formarea intelectuală și morală a copiilor, dar și diverse traininguri pentru părinți. 

Serviciul divin a fost oficiat de părintele Octavian Moșin, care a venit cu un cuvânt de felicitare și apreciere pentru munca depusă întru creșterea tinerii generații. 


Articole postate de același autor
6161

Iubiţi-vă preoţii şi rugaţi-vă pentru ei

Dacă ne depărtăm de Dumnezeu, atunci şi Dumnezeu ne ia duhovnicii, îi lasă mai puţini, le ia darul cuvântului, le dă frică să n-aibă curaj să mustre păcatul pe faţă şi ne ceartă cu boli, cu necazuri. Şi în locul Duhului Sfânt şi al duhovnicilor profunzi, se înmulţesc sectele de tot felul. Iubiţi-vă preoţii şi […]