A fost binecuvântat centrul de zi pentru copii „Asterix”

475

De ziua prăznuirii Sfântului Ierarh Nicolae a fost binecuvântat centrul de zi pentru copii "Asterix" din sectorul Buicani al capitalei.

Este un proiect creat pentru a împărtăşi altor copii şi părinţi activităţi care cresc potenţialul creativ al copiilor. Creativitatea este semnul unicitaţii fiecarei persoane şi modul prin care copilul işi dezvolta şi exprima individualitatea. Este abilitatea de a vedea lucrurile în moduri noi, neuzuale. Astfel, acest centru propune diverse activități pentru formarea intelectuală și morală a copiilor, dar și diverse traininguri pentru părinți. 

Serviciul divin a fost oficiat de părintele Octavian Moșin, care a venit cu un cuvânt de felicitare și apreciere pentru munca depusă întru creșterea tinerii generații. 


Articole postate de același autor
10437

Dacă nu mă pot lăsa de patimi, mai are rost să mă spovedesc?

Știi cum sună asta? “Dacă tot m-am murdărit, mai are rost să mă spăl?” Sigur că să te spovedești! “De șapte ori dreptul va cădea, dar de fiecare dată se va ridica.” Da ce, mai ai și altă posibilitate? Dumnezeu ne iartă, dar oare și uită păcatele noastre, sau se răsfrâng asupra urmașilor noștri? Dumnezeu […]