Mitropolitul Vladimir a oficiat slujba de sfințire a Președinției Republicii Moldova

460

În după amiaza zilei de miercuri, 19 decembrie, Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Vladimir a oficiat slujba de sfințire a sediului renovat al Președinției Republicii Moldova.

După oficierea slujbei de sfinţire, adresându-se Excelenței Sale, Președintelui Republicii Moldova, Dl Igor Dodon și celor prezenți, Întâistătătorul le-a urat succes, îndemnându-i să-și aducă aminte mereu de învățătura Evangheliei în orice activitate a domniilor lor, fie că este vorba de cea profesională sau privată.

La rândul său, Vlădica Vladimir a primit mulțumirile Președintelui țării, pentru bunăvoința Înaltpreasfinției Sale și pentru cuvintele de felicitare și duhovniceştele îndemnuri.

Sediul Președinției a fost grav deteriorat în urma protestelor violente din data de 7 aprilie 2009.

După ample lucrări de reparație, edificiul Președinției a fost inaugurat în luna octombrie, în timpul vizitei în R. Moldova a președintelui turc Recep Erdogan.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media


Articole postate de același autor
1273

Patriarhul României îndeamnă: Să susținem familia tradițională!

Familia a fost şi este constant prezentă în centrul misiunii pastorale şi sociale a Bisericii, deoarece aceasta reprezintă fundamentul societăţii umane. Patriarhul Daniel şi-a arătat, în repetate rânduri, susţinerea faţă de familia tradiţională care trebuie să facă faţă astăzi multiplelor provocări şi crize din societatea contemporană. Familia se găseşte într-o situaţie fragilă şi dificilă, spune Patriarhul nostru, deoarece modelul însuşi […]