Mitropolitul Vladimir a oficiat slujba de sfințire a Președinției Republicii Moldova

480

În după amiaza zilei de miercuri, 19 decembrie, Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Vladimir a oficiat slujba de sfințire a sediului renovat al Președinției Republicii Moldova.

După oficierea slujbei de sfinţire, adresându-se Excelenței Sale, Președintelui Republicii Moldova, Dl Igor Dodon și celor prezenți, Întâistătătorul le-a urat succes, îndemnându-i să-și aducă aminte mereu de învățătura Evangheliei în orice activitate a domniilor lor, fie că este vorba de cea profesională sau privată.

La rândul său, Vlădica Vladimir a primit mulțumirile Președintelui țării, pentru bunăvoința Înaltpreasfinției Sale și pentru cuvintele de felicitare și duhovniceştele îndemnuri.

Sediul Președinției a fost grav deteriorat în urma protestelor violente din data de 7 aprilie 2009.

După ample lucrări de reparație, edificiul Președinției a fost inaugurat în luna octombrie, în timpul vizitei în R. Moldova a președintelui turc Recep Erdogan.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media


Articole postate de același autor
1021

Puteți critica prezentul, dar nu deznădăjduiți pentru viitor

Puteți critica prezentul, dar nu deznădăjduiți pentru viitor. Puteți critica pe cei care acum vă reprezintă politic, pe cei care ocupă locuri de frunte în cult sau pe cei care sunt acum poeți sau oameni de știință… Puteți să-i criticați, dar nu uitați că peste câțiva ani voi veți reprezenta neamul nostru în toate domeniile. Și atunci […]