Concert de colinde la biserica „Sf. Treime” din Grătiești

1553

În data de 14 ianuarie 2018, în biserica „Sf. Treime” din Grătiești a avut loc un eveniment cultural. După Sfânta Liturghie, grupuri de copii au interpretat colinde strămoșești în prezența unui număr mare de credincioși, potrivit Pr. paroh prot. mitr. Victor Pleșca.

După acest concert cultural-artistic, parohia a oferit copiilor cadouri cu jucării și dulciuri, precum și o agapă tuturor celor care au participat la Sfânta Liturghie și la audiţie.

„O zi de bucurie, o zi de binecuvântare, o zi de colinde străbune, în același timp, o zi de împletire între generații pentru că aici au venit nu numai părinții copiilor și enoriașii noștri obișnuiți de la Sfintele Slujbe, ci au venit mulți oameni care doresec să audă colindele, să murmure cu inima aceste colinde și totodată să ofere daruri pentru că Dumnezeu este Marele Dăruitor care ne dăruiește și nouă bucuria și pacea Nașterii lui Hristos” a spus părintele-paroh Victor Pleșca.

A consemnat: Mihail Iutiș, ortodox.md


Articole postate de același autor
2584

Tinerilor – îndrăzniți!

Am intrat în Săptămâna Tineretului Ortodox (3-9 aprilie 2017). Câteva zile încercăm să fim mai aproape de tinerii însetați de Hristos, dar și de orice suflare tânără care este în căutare, e derutată sau se confruntă cu diverse probleme sufletești. Nu credem că e corect să fim alături de tineri doar în aceste zile. Preocuparea […]