Vestirea sărbătorilor creștine la Liceul ”Socrate” din capitală

2669

La solicitarea pedagogilor și părinților celor care învață în Liceul ”Socrate” din Chișinău, înainteprăznuirea Bunei Vestiri a fost o zi de aleasă bucurie lăuntrică.

În instituție au fost invitații preoții Octavian Moșin și Nicolae Ciobanu, care au mers prin majoritatea claselor liceului, vorbindu-le despre bunătate, dragoste, săvârșirea faptelor bune, precum și despre modul cum se trăiește o sărbătoare creștină.

Slujitorii au dialogat și cu pedagogii, abordând diverse modalități de a le cultiva elevilor bunele maniere, în duhul învățăturii și moralei ortodoxe.

Elevii au primit în dar câte o cărțulie de zidire sufletească și au fost îndemnați să petreacă frumos, deci creștinește, sărbătorile pascale.


Articole postate de același autor
3277

Hramul parohiei „Sf. Apostol și Evanghelist Ioan Teologul” din satul Clocușna, raionul Ocnița

În Duminica a XVI-a după Cincizecime și ziua pomenirii Sfîntului Apostol și Evanghelist Ioan Teologul, biserica din satul Clocușna, raionul Ocnița, s-a aflat în veșmînt de sărbătoare cu prilejul hramulului. Sfînta Liturghie praznicală a fost oficiată de către Prea Sfințitul Nicodim, Episcop de Edineț și Briceni și Prea Sfințitul Ioan, Episcop de Soroca, Vicar al […]