Sfântul Nicolae a venit cu daruri alese pentru copiii Centrului de zi din s.Ulmu

2165

Cu multă dragoste față de semenii săi și cu nadejde în ajutorul Domnului, parohul bisericii Intrarea Maicii Domnului din satul Ulmu, părintele Petru Pisică, are grijă ca copiilor nevoiaşi din comunitatea să nu le lipsească nimic. Părintele Petru se îngrijește ca  tinerii să primească diferite bunuri necesare, încălțăminte şi îmbrăcăminte pentru anotimpul rece, iar celor nouă dintre ei, care au o situație mult mai dificilă să fie îmbrăcați în totalitate.

Este plină lumea de oameni săraci, bolnavi, orfani, văduve, bătrâni, care aşteaptă o mângâiere de la noi, o bucată de pâine, o hăinuţă, o rugăciune, o privire duioasă, un cuvânt bun. Oricui cere daţi-i !

De sărbătoarea sfântului Nicolae, mai mulţi copii, beneficiari ai Centrului de zi din s. Ulmu, care activează pe lîngă biserica "Întrarea Maicii Domnuli în Biserică" din localitatea au primit în dar haine si incaltaminte noi.

Pr. Petru Pisica


Articole Asemănătoare
3887

Pentru cei ce zic că nu se pot mântui în lume

Nu ne va mântui pe noi locul, dacă nu vom face voia lui Dumnezeu, ci, pe fiecare, îl mântuieste, mintea cea cu bunăvoie către Dumnezeu. Că nu este ajutor nici din dregătoria cea cinstită, nici din locul cel sfânt, pentru cel ce nu face porunca lui Dumnezeu. Că, ce dregătorie este mai mare decât dregătoria […]

Articole postate de același autor
1824

A trecut la Domnul, Protoiereul Igor Bahnă, parohul bisericii „Schimbarea la Față” din s. Cobâlea, r. Șoldănești

Cu tristeţe în suflet am aflat de trecerea la cele veșnice a Protoiereului Igor Bahnă, parohul bisericii „Schimbarea la Față” din s. Cobâlea, r. Șoldănești. În aceste clipe grele suntem cu gândul și cu rugăciunea alături de familia și rudele îndurerate, îndemnându-i pe toți să se aline cu amintirea luminoasă a părintelui Igor și să […]