Întîlnire în cadrul programului pentru tineri „Know How You Do!”

3353

Miercuri, 24 februarie 2016, cu binecuvîntarea Prea Sfințitului Nicodim, Episcop de Edineț și Briceni, la Centrul Eparhial din orașul Edineț a avut loc o întrunire de lucru în cadrul programului pentru tineret „Know How You Do!”. Ședința a fost moderată de coordonatorul proiectului, domnul Mihai Nani, și la ea au participat preoții parohi din cele 10 localități ale eparhiei participante la program.

În cadrul ședinței a fost supus dezbaterii calendarul de activități pentru anul 2016, strategiile de promovare a programului, activități de sensibilizare a opiniei publice la problemele tinerilor, acțiunile de caritate ce urmează a fi desfășurate în localitate.

Biroul de presă al Episcopiei de Edineț și Briceni


Articole postate de același autor
1848

PS Ignatie: “Pocăința nu înseamnă lamentație pentru păcatele tale, ci o schimbare radicală a mentalității afectate de păcat!”

În Duminica de după Botezul Domnului, Preasfinţitul Părinte Ignatie, Episcopul Huşilor, a săvârşit Sfânta Liturghie în Parohia Zăpodeni de Sus, Protopopiatul Vaslui. Cu acest prilej, Ierarhul Huşilor a hirotonit întru preot pe diaconul Sebastian Mircea Chiroşcă, noul paroh al acestei comunităţi. După citirea Sfintei Evanghelii, Părintele Episcop Ignatie a explicat sensul cuvintelor Mântuitorului Hristos: „Pocăiţi-vă, […]