Sfântul Ştefan cel Mare cinstit la Catedrala Adormirea Maicii Domnului din or. Drochia

2394

Sfântul Voievod Ştefan cel Mare a fost serbat de un număr mare de preoţi şi de credincioşi la Catedrala Adormirea Maicii Domnului din or. Drochia.

Sfânta Liturghie, oficiată de un sobor de preoţi în frunte cu părintele protopop Pavel Vuluţă, a fost prilej de bucurie duhovnicească pentru toţi cei prezenţi, înălţându-se rugăciuni în cinstea Sfântul Ştefan cel Mare, celui ce a apărat credinţa şi pământurile noastre vreme de câteva decenii.

Mai târziu, clerul și credincioșii, s-au îndreptat într-o procesiune către monumentul domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt, unde a avut loc o depunere de flori.


Articole Asemănătoare
1643

În Protopopiatul Drochia s-a desfășurat Festivalul raional al cântecului pascal – „Ziua Femeii Creştine” şi „Ziua Familiei”

Cu binecuvântarea  ÎPS Vladimir, Mitropolitul Chişinăului şi a Întregii Moldove  şi cu stăruinţa Protopopului de Drochia, protoiereului mitrofor Pavel Vuluţa, duminica 30 aprilie, în incinta gimnaziului din s. Miciurin, r. Drochia a avut loc Festivalul raional al cântecului pascal – „Ziua Femeii Creştine” şi „Ziua Familiei”, activitate organizată de protopopiat în parteneriat cu Direcția Învățământ, Tineret și […]

Articole postate de același autor
5331

A răspunde la rău cu rău este dovadă de slăbiciune

  Omul adevărat, omul bun păstrător al omeniei nu se răzbună niciodată. A răspunde la rău cu rău este dovadă de slăbiciune. A răspunde la rău cu bine este dovadă de tărie și superioritate. Un om ales își alege și mijloacele. El nu cultivă răul pentru că a fost dăruit cu rău. El smulge vieții, […]