Circulară în atenţia slujitorilor din cuprinsul Mitropoliei Moldovei

1278

Mitropolia Chişinăului şi a Întregii Moldove aduce la cunoştinţa clericilor şi nevoitorilor Bisericii Ortodoxe din Moldova că plecarea acestora pentru o anumită perioadă din comunităţile religioase sau din aşezămintele monahale se face doar prin înştiinţarea directă a Chiriarhului, sau Episcopului eparhiot.

Protopopii vor prezenta slujitorii înlocuitori doar prin obținerea foilor de deplasare din partea Direcției mitropolitane. (Episcopul eparhiot) Suntem în toiul perioadei estivale, când numeroşi slujitori își valorifică concediile, efectuând pelerinaje, tratamente.

Astfel, pentru a nu perturba rânduiala slujbelor şi viaţa duhovnicească din orice comunitate, e nevoie să fie delegate persoane responsabile şi competente pentru perioada absenţei slujitorilor titulari.

Cu arhiereşti binecuvântări,

VLADIMIR,

Mitropolitul Chişinăului şi a Întregii Moldove


Articole postate de același autor
2312

Putem duce o viața creștină într-un mod foarte simplu

Putem începe viața creștină într-un mod foarte simplu. În primul rând, trebuie să începem cu credința, altfel spus, cu certitudinea că dacă este adevărat că suntem, singuri sau împreună, mădulare ale Trupului lui Hristos, tot ce se adeverește despre Hristos se poate adeveri și despre noi. Hristos ne-a încredințat că prin puterea Lui și a Duhului Sfânt […]


Foto