Parohia „Sf. Mare Mucenic Dimitrie” din or. Vadul lui Vodă a organizat un concert duhovnicesc cu participarea elevilor

2060

Recent, în orașul Vadul lui Vodă, a avut loc un concert duhovnicesc cu participarea elevilor claselor I-IV-a de la școala primară nr. 19, din această localitate.

Evenimentul a fost organizat de parohia „Sf. Mare Mucenic Dimitrie”, cu stăruința părintelui-paroh Igor Mămăligă, în conlucrare cu directorul şcolii primare din oraşul Vadul lui Vodă, dna Natalia Cotoman.

În cadrul evenimentului festiv, copii au venit cu un recital de poezii, scenete și cântări duhovnicești, dedicate mamelor creștine.

A urmat o agapă creștinească, toți participanții având ocazia să guste din bucatele naționale pregătite cu multă măiestrie de gospodinele locului.

La final, părintele-paroh Igor Mămăligă a mulțumit pentru implicare, îndeosebi elevilor și profesorilor, pentru binevoința de a promova prin prestația lor valorile creștine și ale neamului.

sursa http://protopopiatchisinau.md/


Articole Asemănătoare
1899

Concert de caritate la Filarmonica Națională

La 5 octombrie anul curent, Filarmonica Națională ”Serghei Lunchevici” din Chișinău a găzduit un frumos concert de caritate la care au participat artiști autohtoni. Organizatorul acestui eveniment a fost asociația obștească de caritate ”Flacăra Speranței” condusă de dna Valentina Patraș, care a împlinit 5 ani de la înființare.  Președintele asociației, dna Valentina Patraș a menționat […]

Articole postate de același autor