Slujbă de sfințire la Stația Orăşenească a Tinerilor Turişti din municipiul Chișinău

566

Cu mare bucurie, joi, 3 noiembrie 2022, la Stația Orăşenească a Tinerilor Turişti din municipiul Chișinău, a avut loc Sfințirea şi binecuvântarea colectivului al acestei instituții în frunte cu doamna director Tatiana Pădureț.

Prezenți la această sărbătoare a fost doamna Rodica Slivca, director adjunct al Seminarului Teologic, prot. Mihail Vicol şi prot. Alexandru Comendant.

O armonizare a rugăciunii cu cântul a reușit să aducă corul de elevi a Seminarului Teologic ,,Sf. Irh. Gavriil" din Chișinău, prin cântările frumoase, care au încântat și mângâiat sufletele celor prezenţi.

Stația Orășenească a Tinerilor Turiști (SOTT) a municipiului Chișinău este o unitate educațională – parte integrantă a sistemului de învățământ, care realizează activități complementare procesului educațional din toate tipurile de unități de învățământ, menite să dezvolte potențialul cognitiv, afectiv și acționa al copiilor și tinerilor, să răspundă intereselor și opțiunilor acestora în domeniul timpului liber.

Sursa: Academia de Teologie Ortodoxă


Articole postate de același autor
367

Sărbătoarea „A Treia Zi de Paști la Muzeu”, ediția a XX-a

Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală, în colaborare cu Mitropolia Chișinăului și a Întregii Moldove, a organizat în Săptămână Luminată sărbătoarea „A Treia Zi de Paști la Muzeu”, ediția a XX-a. Programul de cântece pascale a fost susținut de: Ansamblul Vocal „Anastasyos”, Ansamblul de chitariști „Generația Folk”, Ansamblul de copii „Mugurașii”, Corul „Teologos”, Ansamblul […]