20 de familii social vulnerabile din Cricova au primit ajutor din partea Bisericii

1764

În parohia Sf. Ierarh Nicolae din or. Cricova, către sărbătoarea Învierii Domnului, parohul bisericii preotul Nicolae Andrieș a organizat un act de binefacere pentru 20 de familii social vulnerabile din localitate.

Astfel, părintele paroh împreună cu câțiva credincioși a mers pe la aceste familii și a împărțit pungi cu produse alimentare de primă necesitate.

“Nu putem sărbători în deplină bucurie Învierea Domnului, știind că pe lângă noi trăiesc persoane care la masa pascală vor duce lipsă de cele mai necesare produse”, a menționat parohul bisericiii preotul Nicolae Andrieș.

sursa http://protopopiatchisinau.md/


Articole Asemănătoare
2013

Bucurie duhovnicească la centrul social „Pentru voi”

Marți, 1 martie 2016, la inițiativa părintelui Anatolie Mandric, corul bisericesc „Axion” a fost invitat pentru a concerta în fața bătrânilor și copiilor din centrul social „Pentru voi” din Fălești. Programul a fost dedicat sărbătorilor primăverii, la care a participat și copii cu recitaluri de poezii, cântece și o scenetă religioasă. Din numele coriștilor, părintele […]

Articole postate de același autor
1049

Duminica Izgonirii lui Adam din Rai (a lăsatului sec de brânză), la Catedrala Episcopală din Soroca

În Duminica Izgonirii lui Adam din Rai (a lăsatului sec de brânză), Preasfințitul Ioan al Sorocii, Episcop vicar mitropolitan, a săvârşit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie la Catedrala Episcopală „Adormirea Maicii Domnului” din orașul Soroca. La slujba duminicală au participat clericii și enoriașii edificiului eclesial central al acestei urbe. În această Duminică, a patra din Perioada Triodului, se […]