Discuții duhovnicești despre familie și rostul ei

1186

În contextul zilei internaționale a familiei, joi, 13 mai 2021, la Reședința Episcopală de la Mănăstirea Hîncu, a avut loc o nouă întrunire din cadrul proiectului ,,Discuții duhovnicești”, lansat acum o lună.

Acest proiect este inițiat, sprijinit și promovat de către Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni și se va desfășura lunar, abordând de fiecare dată subiecte tematice.

Prin acest proiect, intitulat sugestiv ”Discuții duhovnicești”, Preasfințitul PETRU, dimpreună cu echipa de colaboratori, răspund provocării din partea societății, dar și a numeroși creștini, care, în această eră a tehnologiei informaționale, sunt foarte prezenți în spațiul virtual.

Totodată, este un imperativ al timpului ca biserica să răspândească învățăturile sfinte și sfaturile duhovnicești, prin toate mijloacele posibile.

Tema discuțiilor duhovnicești din această ediție a fost ”Despre Familie”: întemeierea familiei, problemele și soluțiile într-o familie, rolul educației în familie.

După cuvântul de deschidere, moderatorul întâlnirii, Prot. Vadim COROSTINSCHI, Secretarul Episcopiei de Ungheni și Nisporeni, a adresat interlocuitorilor prezenți – preoți, profesori și juriști – întrebări venite din partea credincioșilor.

Biroul de presă al Episcopiei de Ungheni și Nisporeni

Foto: Arhid. VENIAMIN (Seculțan)

Sursa: episcopia-ungheni.md

 


Articole postate de același autor